NBA

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας (30/9)

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας (30/9)
Ο Αγραβάνης και οι συμπαίκτες του στον Προμηθέα EUROKINISSI

Ο Προμηθέας υποδέχεται την Γκραν Κανάρια στην πρεμιέρα του στο EuroCup για την σεζόν 2020/21. Ιωνικός εναντίον Κολοσσού στο Κύπελλο, ανοίγει η αυλαία του Final Eight, πρώτος τελικός Λέικερς - Χιτ στο ΝΒΑ.

Η πρώτη πραγματικά "γεμάτη" ημέρα σε μπασκετικό επίπεδο για την σεζόν 2020/21 είναι η σημερινή (30/9), αφού έχει αγώνες για όλα τα γούστα και σχεδόν σε όλα τα επίπεδα.

EuroCup, Basketball Champions League, Κύπελλο Ανδρών και τελικούς ΝΒΑ έχει το... μενού, σε μία ημέρα γεμάτη μπάσκετ.

Πρώτος αγώνας (χρονικά) είναι αυτός ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Κολοσσό για το Κύπελλο Ανδρών (17:00, LIVE Stream από το Sports Hero στο youtube), που αποτελεί και ένα καλό πρώτο πιάτο για όσα ακολουθήσουν.

Στις 19:30, ο Προμηθέας θα υποδεχθεί την ισχυρή Γκραν Κανάρια στην πρεμιέρα του στο φετινό EuroCup, θέλοντας να ξεκινήσει καλά και την ευρωπαϊκή του πορεία μετά την κατάκτηση του WATT+Volt Super Cup.

Λίγο νωρίτερα, στις 18:30 στο ΟΑΚΑ, η Χάποελ Ιερουσαλήμ θα αντιμετωπίσει την Μπούργος στον πρώτο αγώνα του Final Eight του Basketball Champions League, ενώ τρεις ώρες αργότερα, στις 21:30, η Τουρκ Τέλεκομ θα αντιμετωπίσει την Ντιζόν στον δεύτερο αγώνα της ημέρας για την συγκεκριμένη διοργάνωση. Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι αγώνες του Final Eight θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3.

Τέλος, η ημέρα θα κλείσει - ή μάλλον η... επόμενη μέρα θα ξεκινήσει - με τον πρώτο τελικό του ΝΒΑ ανάμεσα στους Λέικερς και τους Χιτ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Κύπελλο Ανδρών

Ιωνικός - Κολοσσός (17:00)

EuroCup:

Προμηθέας - Γκραν Κανάρια (19:30, Novasports 1)

Basketball Champions League:

Χάποελ Ιερουσαλήμ - Μπούργος (18:30, ΕΡΤ 3)

Τουρκ Τέλεκομ - Ντιζόν (21:30, ΕΡΤ 3)

NBA

Λέικερς - Χιτ (04:00, Cosmote Sports 4)

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλο το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

TAGS NBA EUROCUP BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ