EUROLEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας (13/11): Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Εφές

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναντολού Εφές (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας μία μεγάλη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να δώσει ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν μέχρι στιγμής, αφού υποδέχεται την Αναντολού Εφές (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Με την συμμετοχή του Νεμάνια Νέντοβιτς να είναι εξαιρετικά αμφίβολη λόγω ενός τραβήγματος, αλλά τον Σέλβιν Μακ να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του, οι "πράσινοι" ξέρουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, ασχέτως αν ακόμα η Εφές δεν έχει ρολάρει.

Τα καλά νέα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι επιστρέφουν οι Μπεν Μπεντίλ και Ζακ Όγκαστ (ο δεύτερος πάντως έχει καιρό να συμμετάσχει σε προπόνηση). Την ίδια ώρα, η Εφές θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Μπράιαντ Ντάνστον (πρόβλημα στο μάτι) και τον Σανλί Σερτάκ (κορονοϊός), ωστόσο αν δεν αλλάξει κάτι θα έχει κανονικά τον Σέιν Λάρκιν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωριζει ο αγώνας της Μπάγερν με την Βαλένθια. Υπενθυμίζεται ότι αναβλήθηκε ο αγώνας Χίμκι - Αρμάνι Μιλάνο λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ιταλική ομάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ερυθρός Αστέρας - Ρεάλ (20:00)

Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές (21:00)

Μπάγερν - Βαλένθια (21:30)

Βιλερμπάν - Ζενίτ (21:45)

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ