ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Το μήνυμα του Βασίλη Ξανθόπουλου για τους αθλητές των εθνικών κατηγοριών

Το μήνυμα του Βασίλη Ξανθόπουλου για τους αθλητές των εθνικών κατηγοριών

Μήνυμα υποστήριξης στους αθλητές των εθνικών κατηγοριών έστειλε ο Βασίλης Ξανθόπουλος με τους παίκτες του Κολοσσού στο πλευρό του, μετά από τη νίκη της ομάδας του επί του Περιστερίου (VIDEO).

Λίγα μόλις λεπτά μετά από τη νίκη επί του Περιστερίου, ο αρχηγός του Κολοσσού, Βασίλης Ξανθόπουλος έστειλε το μήνυμά του για επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων που έχουν πληγεί από την πανδημία. Ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ πήρε τους συμπαίκτες του και εξήγησε πως είναι σημαντικό για τη σωματική και την ψυχική υγεία των αθλητών να γυρίσουν στα γήπεδα και στις υποχρεώσεις τους, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο πότε και αν θα συμβεί.

"Μιλάω εκ μέρους όλων, δεν ήθελα να είμαι μόνος μου. Είμαστε τυχεροί που παίζουμε ακόμα μπάσκετ, είμαστε μαζί με όλα τα παιδιά από τις μικρότερες κατηγορίες που έχουν σταματήσει για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο. Δεν είναι δική μας δουλειά να πούμε ότι πρέπει να ξεκινήσουν, όμως όλο αυτό που συμβαίνει δημιουργεί πρόβλημα σωματικό και ψυχολογικό, αυτή είναι η ζωή τους. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι εγώ ή οι συμπαίκτες μου θα σταματήσουμε να παίζουμε μπάσκετ εξαιτίας του κορονοϊού. Ελπίζω να βρεθεί λύση, είμαστε μαζί με αυτά τα παιδιά" είπε ο Ξανθόπουλος.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ ELITE LEAGUE Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ