ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα του Πέρι μετά από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό: "Οι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες συναισθήματα"

Ο Κέντρικ Πέρι με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Κέντρικ Πέρι με την φανέλα του Παναθηναϊκού INTIME

Με μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο Κέντρικ Πέρι θέλησε να ευχαριστήσει τον Παναθηναϊκό για την συνεργασία και ευχήθηκε στους πράσινους τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Ο Κέντρικ Πέρι αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με την Μπουντούτσνοστ να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους πράσινους και δημοσίευσε ένα post στο Instagram ευχαριστώντας τον σύλλογο και την πόλη που έκανε τον ίδιο και την γυναίκα του να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι.

"Οι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες συναισθήματα, για να πούμε το λιγότερο. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό και την πόλη που έκαναν εμένα και την Άμπερ να νιώθουμε ευπρόσδεκτοι. Αν και το πέρασμά μας ήταν σύντομο είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και τις αναμνήσεις και εύχομαι μόνο τα καλύτερα για τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου.

Για την Μπουντούτσνοστ, είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω αυτό το ταξίδι στην καριέρα μου και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα και να συνεισφέρω σε επιτυχίες και νίκες. Πάμε να το κάνουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ