ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το μήνυμα του Λιονέλ Μέσι στον Λουίς Σκόλα: "Έγινες σημείο αναφοράς στον αργεντίνικο αθλητισμό"

Ο Σκόλα χαιρετά τον Μιλς
Ο Σκόλα χαιρετά τον Μιλς PHOTO CREDITS: © 2021 CHARLIE NEIBERGALL / AP IMAGES

Ο Λουίς Σκόλα φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Αργεντινής, με τον Λιονέλ Μέσι να τον αποχαιρετά με ένα υπέροχο μήνυμα στα social media.

Το γεγονός πως ο Λουίς Σκόλα έγραψε τον επίλογο της καριέρας του με τη φανέλα της Αργεντινής το απόγευμα της Τρίτης 3 Αυγούστου ήταν η είδηση της ημέρας, στην πατρίδα του. Ο 41χρονος φόργουορντ είχε προαναγγείλλει πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα αποτελέσουν το φινάλε της εθνικής πορείας του, με σπουδαίες προσωπικότητες της χώρας να σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν μέσω των social media.

Μεταξύ αυτών ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: "Η τεράστια καριέρα σου, σε έκανε σημείο αναφοράς στον αργεντίνικο αθλητισμό και σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστούμε".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ