ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Το ιστορικό ρεκόρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, "έπιασε" τον Αμπντούλ-Τζαμπάρ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει Ⓒ 2021 MORRY GASH/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 36 πόντους κόντρα στους Κλίπερς και έγινε ο πρώτος παίκτης των Μπακς, που σημειώνει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι πάνω από 35 πόντους, ισοφαρίζοντας τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ.

Οι Μπακς επικράτησαν των Κλίπερς 105-100, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί για ακόμη μία φορά μία εξαιρειτκή εμφάνιση.

Ο Έλληνας σούπερσταρ, έκανε πράγματα και θαύματα, ενώ είχε και τον τελευταίο λόγο, καρφώνοντας εντυπωσιακά στο καλάθι των Κλίπερς για το 103-100, 10.3" πριν το φινάλε του ματς.

Μάλιστα μετά απ' όλα αυτά, σημείωσε και ένα ιστορικό ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης των Μπακς, ο οποίος πετυχαίνει σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια περισσότερους από 35 πόντους, ισοφαρίζοντας τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, (είχε συμβεί τον Ιανουάριο του 1973). Το μόνο που απομένει, ειναι να δούμε πλέον εάν θα τον ξεπεράσει.

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αφού με τους 36 πόντους που πέτυχε κόντρα στους Κλίπερς, έφτασε συνολικά τους 11.555, έγινε τέταρτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς, ξεπέρασε τον Μάικλ Ρεντ και κυνηγά τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο οποίος είναι πρώτος στην εν λόγω λίστα, έχοντας 14.211 πόντους.

ⓒ 2021 Morry Gash/Associated Press

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ