EUROLEAGUE

Το ιατρικό δελτίο της EuroLeague: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Παπαπέτρου, εκτός ο Νέντοβιτς για Παναθηναϊκό

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου EUROKINISSI

Το πρόγραμμα της Τρίτης, 2 Μαρτίου, περιλαμβάνει επτά αναμετρήσεις, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια.

Η 27η αγωνιστική της EuroLeague βρίσκεται προ των πυλών, με το πρόγραμμα της Τρίτης να περιλαμβάνει συνολικά επτά αναμετρήσεις.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα (2/3, 21:00, Novasports 1HD και LIVE Blog από το Sport24.gr) με τον Μάριο Χεζόνια να βρίσκεται στην διάθεση του Όντεντ Κάτας (θα κάνει το ντεμπούτο του με τους "πράσινους"), όμως ο Νεμάνια Νέντοβιτς να συνεχίζει να ταλαιπωρείται και να μένει εκτός, καθώς δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα (1/3).

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι -ο τραυματίας από το ματς με τον Άρη- Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Μπάγερν Μονάχου (4/3).

Όσο για την Μπαρτσελόνα, έρχεται ως πρωτοπόρος και πλήρης, στο κλειστό Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (19-8), καθώς η μόνη απουσία που θα έχει είναι αυτή του Πάου Γκασόλ, ο οποίος δεν έχει ακόμη ενσωματωθεί με τους "Μπλαουγκράνα". Κανονικά θα αγωνιστεί και ο Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

ΖΕΝΙΤ - ΑΛΜΠΑ

Η Ζενίτ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ η Άλμπα θα παραταχθεί δίχως τον Τζέισον Γκρέιντζερ και Λόρεντζ Μπρένεκε.

ΧΙΜΚΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Χίμκι θα παραταχθεί δίχως τους Ντέβιν Μπούκερ, Στέφαν Γιόβιτς και Εβγκένι Βαλίεβ, ενώ όσον αφορά την Ρεάλ Μαδρίτης, αμφίβολοι είναι ο Τρέι Τόμπκινς και ο Κάρλος Αλοθέν, εκτός παραμένει ο Άντονι Ράντολφ, όπως και οι Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Γιουλ

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Αναντολού Εφές θα παραταχθεί γεμάτη, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, σε αντίθεση με τη Βαλένθια, όπου η συμμετοχή του Γκιγέμ Βίβες είναι αμφίβολη.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Η Ζάλγκιρις Κάουνας, δεν θα έχει τον Αρτούρας Μιλάκνις, όπως επίσης και τους Πατρίσιο Γκαρίνο και Μάρεκ Μπλάζεβιτς. Όσο για τη Βιλερμπάν, εκτός θα βρίσκεται ο Αντουάν Ντιό αλλά και ο Ντέρικ Γουόλτον Τζούνιορ.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα παραταχθεί δίχως τον Γιοβέλ Ζούσμαν, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Νίκολα Μιλουτίνοβ, Γιούρι Ουμρίκιν και Αντρέι Λοπάτιν.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Τζόνι Ο' Μπράιαντ, Κόρι Γουόλντεν, Λάντρι Νόκο, Κίρο Κολόμ και Λάνγκστον Χολ, ενώ η Μπάγερν Μονάχου, θα παραταχθεί δίχως τον Νιχάντ Τζέντοβιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΖΕΝΙΤ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΧΙΜΚΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ