EUROLEAGUE

Το ιατρικό δελτίο της EuroLeague: Εκτός οι Βέσελι, Ουλάνοβας, Έντι, Ντίξον και Ονάν για τη Φενέρμπαχτσε

Ο Γιαν Βέσελι της Φενέρμπαχτσε
Ο Γιαν Βέσελι της Φενέρμπαχτσε FENERBAHCE BEKO MEN'S BASKETBALL OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Το πρόγραμμα της Τετάρτης, 21 Απριλίου, περιλαμβάνει δύο αγώνες για τα playoffs της EuroLeague. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η φάση των πρώτων παιχνιδιών για τα playoffs της EuroLeague σήμερα Τετάρτη (21/4), με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (20:00, Novasports 3HD και LIVE από το SPORT 24) και την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Ζενίτ (22:00, Novasports 3HD και LIVE από το SPORT 24). Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (20:00)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παραταχθεί δίχως τον Νίκολα Μιλουτίνοβ (εκτός για τη σεζόν), ενώ αμφίβολος παραμένει ο Τζόελ Μπολομπόι. Όσο για τη Φενέρμπαχτσε, δεν θα έχει στην διάθεσή της πέντε παίκτες, αφού οι Γιαν Βέσελι, Εντγκάρας Ουλανόβας, Τζάρελ Έντι, Μπόμπι Ντίξον και Γιγκίτ Ονάν έμειναν στην Κωνσταντινούπολη, ενώ όσον αφορά τον Ντεσόν Πιέρ, στόχος είναι το Game 2.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΖΕΝΙΤ (22:00)

Η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί πλήρης, ενώ η Ζενίτ θα παραταχθεί δίχως τον Ματέους Πονίτκα, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει μάλιστα φόβος να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Photo Credits: Fenerbahçe Beko Men's Basketball Official Twitter Account

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ