EUROLEAGUE

Το ιατρικό δελτίο της EuroLeague: Εκτός ο Παπαπέτρου, δύο αμφίβολοι για Φενέρ

Παπαπέτρου Παναθηναϊκός
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ντριμπλάρει στο Palau Blaugrana EUROKINISSI

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια.

Τα συνεχόμενα κρούσματα κορονοϊού σε Ζενίτ, Άλμπα Βερολίνου και Βιλερμπάν οδήγησαν την EuroLeague στην απόφαση αναβολής των αγώνων τους, γι' αυτή την εβδομάδα. Το πρόγραμμα του διημέρου είναι πιο φτωχό ποσοτικά, την ίδια ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες εξακολουθούν να μετρούν απώλειες. Είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω κορονοϊού.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (20:00)

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις, όχι όμως κι οι φιλοξενούμενοι. Ο Χάουμε Πονσαρνάου θα αργήσει λίγο ακόμη να δει τον Τζόαν Σάστρε στις επάλξεις, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Βιλερμπάν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (21:00)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, για παράδειγμα, θα παίξει δίχως τον Ιώαννη Παπαπέτρου. Ο αρχηγός των πρασίνων δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στα πλευρά από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, πριν από μία εβδομάδα. Αντίθετα, τα ευχάριστα για τον Γιώργο Βόβορα ήρθαν από τον Κίφερ Σάικς, που υπολογίζεται κανονικά. Στην αντίπερα όχθη, η Φενέρμπαχτσε θα έχει για ακόμη μία αγωνιστική δύο απουσίες. Ο Μελίχ Μαχμούτογλου και ο Αχμέτ Ντουβερίογλου προπονήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες μετά από αρκετό καιρό, θα βρίσκονται στη δωδεκάδα της αποψινής αναμέτρησης, αλλά με βάση όσα είχαν γίνει γνωστά τις τελευταίες ώρες, δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (21:45)

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζόελ Μπολομπόι και τον Γιάνις Στρέλνιεκς λόγω τραυματισμού, αλλά και τον Αντρέι Λοπάτιν, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό την περασμένη εβδομάδα. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα πρέπει να κάνει μερικές ακόμη μέρες υπομονή για τον Τζόνι Ο'Μπράιντ, ο οποίος θα προσγειωθεί στο Βελιγράδι μέχρι το τέλος της εβδομάδας κι εν συνεχεία θα κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ