ΜΠΑΣΚΕΤ

Το "I'm back" της Wilson είναι η είδηση της χρονιάς στο ΝΒΑ

Το "I'm back" της Wilson είναι η είδηση της χρονιάς στο ΝΒΑ

Η Wilson είπε "I'm back" α λα Μάικλ Τζόρνταν και επιστρέφει στο ΝΒΑ έτοιμη να βάλει πολλά καλάθια, αρχής γενομένης από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχεδόν δυόμιση δεκαετίες μετά το "I'm back" του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς, ειπώθηκε ακόμη ένα. Κι έκανε αντίστοιχο θόρυβο. Το είπε η Wilson Sporting Goods Co., η οποία επιστρέφει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, παρουσιάζοντας τη νέα επίσημη μπάλα του ΝΒΑ.

Η σχετική ανακοίνωση ήρθε στη διάρκεια της 75ης επετείου του ΝΒΑ κι έγινε -που αλλού- στο Σικάγο.

Η συνεργασία της Ένωσης με τη Wilson μάς γυρνά πίσω στο 1946, μια κοινοπραξία που έγραψε ιστορία κι είναι έτοιμη να κάνει ακόμη περισσότερα από εδώ και πέρα. Όπως ανέφερε άλλωστε ο Γενικός Γραμματέας της Wilson "η υπερηφάνεια είναι μεγάλη, μιας και ξεκλειδώνει μια συνεργασία που έγραψε ιστορία".

Όπως είναι λογικό, το πρώτο μέλημα είναι η στήριξη του πρωταθλήματος και δη των παικτών, με τα επόμενα βήματα να αφορούν και να επικεντρώνονται στους οπαδούς, τους προπονητές και όλους όσοι έχουν συνδυάσει τις καλύτερες στιγμές της καθημερινότητάς τους με μία μπάλα μπάσκετ.

Το "I'm back" της Wilson είναι η είδηση της χρονιάς στο ΝΒΑ

Για να γίνουν όλα αυτά, η Wilson συνέχισε να βαδίζει σε ένα μονοπάτι που την έχει κάνει να ξεχωρίσει στο πέρασμα των δεκαετιών. Σε ένα μονοπάτι με κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα την καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Για να προσφέρει άλλωστε την καλύτερη δυνατή εμπειρία και να αποδείξει εμπράκτως πως το μείζον είναι η στήριξη των παικτών και του ίδιου του προϊόντος, η Wilson συνεργάστηκε στη διάρκεια του περασμένου έτους με το ΝΒΑ και την NBPA (Ένωση Παικτών του ΝΒΑ) προκειμένου να δημιουργηθεί η καλύτερη μπάλα που έχει υπάρξει ποτέ.

Στο πέρασμα των ετών άλλωστε, έχει αποδείξει πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, πως λειτουργεί εκ των προτέρων για να προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στους αθλητές και τους φιλάθλους, πως δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την τελειότητα.

Η Wilson επιστρέφει για να κατακτήσει ακόμη μια κορυφή. Όπως κάνει εδώ και χρόνια στα court του τένις. Και τι καλύτερο από το να συνδυάζεται η ισχυρή παρουσία που έχει σε αμφότερα αθλήματα (μπάσκετ και τένις) με τη διάκριση δύο δικών μας παιδιών, του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Στέφανου Τσιτσιπά.

Το "I'm back" του Μάικλ Τζόρνταν συνοδεύτηκε από κατάκτηση τίτλων και το legacy, που -ακόμη και σήμερα- δεν έχει ξεθωριάσει στο ελάχιστο. Το "I'm back" της Wilson θα σημάνει ακόμη περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ