FIBA

Το γράμμα της FIBA στον Παναγιώτη Γιαννάκη για την είσοδό του στο Hall of Fame

Ο Γιαννάκης στον αέρα από τους παίκτες της Ελλάδας μετά το χρυσό το 2005
Ο Γιαννάκης στον αέρα από τους παίκτες της Ελλάδας μετά το χρυσό το 2005 PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Το SPORT24 εξασφάλισε και σας παρουσιάζει το γράμμα της FIBA στον Παναγιώτη Γιαννάκη, με το οποίο τον ενημέρωσε για την είσοδό του στο Hall of Fame.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης εισήλθε πανάξια στο Hall of Fame της FIBA, σε μία επιβράβευση για μία τεράστια καριέρα γεμάτη επιτυχίες. Και το SPORT24 εξασφάλισε το γράμμα με το οποίο η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε τον "Δράκο" του ελληνικού μπάσκετ στον ναό της.

Με ένα όμορφο κείμενο, όπου τον αποθεώνει για την πορεία του τόσο με την Εθνική Ελλάδος - κάνοντας ειδική αναφορά στο χρυσό μετάλλιο του Eurobasket του 1987 και το αργυρό μετάλλιο του Eurobasket 1989 - η Παγκόσμια Ομοσπονδία συγχαίρει και ευχαριστεί το απόλυτο σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ για την προσφορά του στο άθλημα.

Αναλυτικά το γράμμα της FIBA αναφέρει:

"Αγαπητέ Κύριε Γιαννάκη,

Είναι μεγάλη μας τιμή να σας ενημερώσουμε ότι έχετε επιλεγχεί για την κλάση του 2021 του FIBA Hall of Fame ως παίκτης.

ο FIBA Hall of Fame είναι ένας ναός αφιερωμένος σε καταπληκτικούς ανθρώπους που έχτισαν τα θεμέλια του παγκόσμιου αθλήματος του μπάσκετ από την γέννησή του μέχρι την σημερινή του δόξα. Προσπαθεί να είναι ένα πραγματικά διεθνές ίδρυμα, ενεργό στην προώθηση και την ενθύμηση του μπάσκετ του σε όλο τον κόσμο και φιλοξενεί τους σπουδαίους άνδρες και γυναίκες που είχαν ενεργοί και σπουδαίοι στην βελτίωση και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Τα προσωπικά καταπληκτικά επιτεύγματά σας ως παίκτης της Εθνικής Ελλάδας, με το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ, ένα χρυσό μετάλλιο σε Μεσογειακούς αγώνες, οπόως και τα πολλά επιτεύγματά σας σε συλλογικό επίπεδο έπαιξαν σημαίνοντα ρόλο στην ανάπτυξη του αθλήματός μας στην χώρα σας και σε όλο τον κόσμο.

Το FIBA Hall of Fame εγκαινιάστηκε την 1η Μαρτίου 2007, απορροφά υποψηφίους και ιστορία από τις αναμνήσεις και το παρελθόν των 213 Ομοσπονδιών-μελών της FIBA και από τους πολλούς συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο.

Εξαιτίας της πανδημίας η τελετή για την κλάση του 2021 θα είναι διαδικτυακή , όπου η ομιλία σας θα καταγραφεί μέσω Zoom στο ξεκίνημα του Ιουνίου και θα προβληθεί στις 18 Ιουνίου μέσω των καναλιών μας. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα της καταγραφής θα σας γίνει γνωστή σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Σας συγχαίρουμε με όλη την καρδιά μας για την είσοδό σας στο FIBA Hall of Fame".

Δείτε το γράμμα της FIBA στον Παναγιώτη Γιαννάκη:

Το γράμμα της FIBA στον Παναγιώτη Γιαννάκη για την είσοδό του στο Hall of Fame
Το γράμμα της FIBA στον Παναγιώτη Γιαννάκη για την είσοδό του στο Hall of Fame
TAGS FIBA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ