ΕΛΛΑΔΑ

Το "Giannakis Academy" του Παναγιώτη Γιαννάκη ανοίγει τις πόρτες του για 7η χρονιά

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης παρέα με παιδιά στο "Giannakis Academy"
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης παρέα με παιδιά στο "Giannakis Academy" PANAGIOTIS GIANNAKIS

Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα μοιραστεί τις γνώσεις του στο πλαίσιο του "Giannakis Academy", πηγαίνοντας σε Τήλο, Αθήνα και Χαλκιδική.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα υποδεχθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά παιδιά στο πλαίσιο του "Giannakis Academy". Ο "Δρακος" του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος πρόσφατα εισήλθε στο Hall of Fame της FIBA, θα μοιραστεί ξανά τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του με παιδιά.

Αφετηρία του και φέτος θα είναι η Τήλος, ενώ θα ακολουθήσει η Αθήνα και η Χαλκιδική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Giannakis Academy, για 7η συνεχή χρονιά δίνει πάσα!

Το “Giannakis Academy” ανοίγει και φέτος τις πόρτες του και υποδέχεται τους φίλους του, ανά την Ελλάδα, με σκοπό να χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις σε όλους όσους συμμετέχουν.

Αφετηρία για το 2021 υπήρξε η Τήλος, όπου η ομάδα του academy, για δεύτερη χρονιά, μέσω της κοινωφελούς της δράσης, υποδέχθηκε με φοβερή επιτυχία, όλα τα παιδιά του νησιού σε ένα διήμερο (18-20 Ιουνίου) γεμάτο αθλητισμό και δράσεις. Οι μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι της ακαδημίας υποδέχθηκαν εγκάρδια όλους τους συμμετέχοντες της ομάδας και όλοι μαζί απόλαυσαν δυνατές συγκινήσεις.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης διδάσκει μπάσκετ σε παιδιά στο πλαίσιο του Giannakis Academy
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης διδάσκει μπάσκετ σε παιδιά στο πλαίσιο του Giannakis Academy PANAGIOTIS GIANNAKIS

Την σκυτάλη αμέσως μετά θα πάρει η Αθήνα, με δυο περιόδους (5-10/7 & 12-17/7) στις γνώριμες πλέον εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό, όπου τα παιδιά καθημερινά θα συμμετάσχουν σε προπονήσεις δεξιοτήτων και προγράμματα υψηλής αθλητικής παιδείας, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να ηγείται όλων των προγραμμάτων.

Το ταξίδι του camp θα συνεχιστεί στην Χαλκιδική (30/7-6/8) στις κατασκηνώσεις Καλύβα, με τους νεαρούς αθλητές να απολαμβάνουν μια εβδομάδα γεμάτη αγώνες, προπονήσεις και στιγμές χαράς.

Και φέτος τα προγράμματα πραγματοποιούνται χάρη στην πολύτιμη συνδρομή των χορηγών μας, Allianz Ελλάς, LG Hellas, Doctor's Formulas, Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., Coca-Cola Τρία Έψιλον, Avis, ZACKRET A.E. & η ΠΛΑΙΣΙΟ, με χορηγό επικοινωνίας το sport24.gr.

Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί, όπως και πέρσι, με υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που έχει θεσπίσει ο ΕΟΔΥ με στόχο να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συμμετεχόντων και της ομάδας μας.

Σας περιμένουμε και φέτος!"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ