ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το Final Four του Κυπέλλου δεν αλλάζει ημερομηνία, θα διεξαχθεί 18 και 20 Φεβρουαρίου

Το Final Four του Κυπέλλου δεν αλλάζει ημερομηνία, θα διεξαχθεί 18 και 20 Φεβρουαρίου
EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ήθελε μετάθεση, οι εμπλεκόμενοι και οι ημερομηνίες όμως πιέζουν προς την αντίθετη κατεύθυνση κι έτσι το Final Four του Κυπέλλου θα διεξαχθεί - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - κανονικά στις 18 και 20 Φεβρουαρίου στα Δύο Αοράκια παρουσία μάξιμουμ 520 θεατών.

Μένει ως έχει η ημερομηνία του Final Four του Κυπέλλου, παρά την επιθυμία της ΕΟΚ και του προέδρου της Βαγγέλη Λιόλιου για μετάθεση της τελικής φάσης προκειμένου να διεξαχθούν οι αγώνες μπροστά σε γεμάτες εξέδρες στο Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο Final Four από το 2004 θα γίνει 18 και 20 Φεβρουαρίου, όπως δηλαδή είχε οριστεί εξ αρχής. Εκτός αν αλλάξει κάτι τόσο δραματικά στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα.

Έχουν ήδη προκριθεί οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και η τελευταία ομάδα θα βγει από τον νικητή στο ζευγάρι Προμηθέας - ΠΑΟΚ.

Η σκέψη ήταν να μετατεθεί για τον Μάιο ή άλλη ημερομηνία, προκειμένου ο κόσμος από την Κρήτη να έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις εξέδρες. Όμως οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι δεν συμφωνούν με την αλλαγή της ημερομηνίας, ενώ και ο ΕΣΑΚΕ εξέφρασε διαφωνία, διότι θα άλλαζε και το δικό του καλεντάρι.

Συνεπώς, το Final Four θα διεξαχθεί παρουσία μάξιμουμ 520 ατόμων, όσο είναι δηλαδή το 10% της χωρητικότητας, όπως ορίζει η απόφαση της κυβέρνησης για τα γήπεδα. Αν αυτό αλλάξει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου θα υπάρξει και ανάλογη αύξηση (ή μείωση) των ατόμων που θα μπουν στο γήπεδο για τους τέσσερις αγώνες.

Όλα αυτά τα σχολίασαν στην εκπομπή Shom Must Go On ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Σπύρος Καβαλιεράτος, που ενημέρωσαν ακόμα για την απόφαση του θα βγει την προσεχή εβδομάδα για τον Παναγιώτη Αναστόπουλο. Ο διαιτητής έχει κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και ζητάει να συμπεριληφθεί στους πίνακες ώστε να συνεχίζει να παίζει, θεωρώντας πως είναι σωστό το όριο ηλικίας. Η απόφαση αναμένεται την Δευτέρα (17/1).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ