ΠΑΟΚ

Το "ευχαριστώ" της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε ολόκληρο το ιατρικό προσωπικό της Θεσσαλονίκης

Το "ευχαριστώ" της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε ολόκληρο το ιατρικό προσωπικό της Θεσσαλονίκης

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να πει ένα "ευχαριστώ" τόσο στις εθελόντριες νοσηλεύτριες που από σήμερα βοηθούν και αυτές στις ΜΕΘ στη μάχη απέναντι στον COVID-19, όσο και ευρύτερα στο ιατρικό προσωπικό όλων των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Από σήμερα Πέμπτη (19/11) εθελόντριες νοσηλεύτριες επέλεξαν να μπουν στη μάχη κατά του κορονοϊού και να βοηθήσουν στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε λοιπόν μ' ένα μήνυμα να ευχαριστήσει αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την καταπολέμηση του ιού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"Τις τελευταίες εβδομάδες, η Θεσσαλονίκη μας δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα απέναντι σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, τον κορονοϊό. Όπως πολύ καλά ξέρουμε, σε αυτούς τους αγώνες δεν περισσεύει κανείς. Η ατομική ευθύνη είναι πολύ σημαντική, αλλά στην κατάσταση που βρισκόμαστε, στην πρώτη γραμμή βρίσκεται τα ιατρικό προσωπικό.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τις εθελόντριες νοσηλεύτριες που αψηφούν τους κινδύνους και επιλέγουν από το πρωί της Πέμπτης να μπουν στην μάχη κατά του κορονοϊού στις ΜΕΘ και φυσικά το ιατρικό προσωπικό όλων των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης που ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά. Το ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας είναι λίγο και η ευγνωμοσύνη μας απεριόριστη".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ