ΜΟΝΑΚΟ

Το αντίο του Πάρις Λι στη Μονακό: "Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να παίξω στη EuroLeague"

Ο Πάρις Λι με την φανέλα της Μονακό
Ο Πάρις Λι με την φανέλα της Μονακό PHOTO CREDITS: UNICS.RU

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Πάρις Λι αποχαιρέτησε τη Μονακό, ευχαρίστησε τους Μονεγάσκους για μία "αξέχαστη σεζόν" και ετοιμάζεται για την νέα πρόκληση στην καριέρα του, τον Παναθηναϊκό.

Ο Πάρις Λι, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τη Μονακό και ευχαρίστησε τους Μονεγάσκους για την ευκαιρία που του έδωσαν να αγωνιστεί στην EuroLeague.

Ο βραχύσωμος Αμερικανός γκαρντ ετοιμάζεται πλέον για την νέα πρόκληση στην καριέρα του, μιας και θα φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού.

"Η 5η επαγγελματική σεζόν μου ολοκληρώθηκε. Ευχαριστώ τη Μονακό που μου επέτρεψε να αγωνιστώ σε μία από τις καλύτερες λίγκες του κόσμου, την EuroLeague. Στους συμπαίκτες μου... ευχαριστώ που στιγματίσατε μία σεζόν και την κάνατε αξέχαστη. Καλή τύχη σε όλους, να σας έχει ο Θεός καλά. #5 out", έγραψε ο Πάρις Λι στην ανάρτησή του.

Η φετινή σεζόν ήταν η πρώτη της καριέρας του ως παίκτης της EuroLeague, έχοντας 7.2 πόντους (με 35.3% στα τρίποντα), 1.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, 1.1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 19'27'' συμμετοχής -ερχόμενος κατά βάση από τον πάγκο.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ