NBA

Τίμπεργουλβς: Τρομάρα με Τάουνς, έπεσε άτσαλα στο παρκέ έπειτα από κάρφωμα

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς χάνει την ισορροπία του
Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς χάνει την ισορροπία του PRINTSCREEN

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς τρόμαξε τους πάντες στον αγώνα των Γουλβς με τους Γουίζαρντς, αφού έπεσε πολύ άσχημα στο παρκέ έπειτα από κάρφωμα που έκανε όταν γλύστρισαν τα χέρια του από την στεφάνη.

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς είχε μία πολλή άσχημη στιγμή στον αγώνα των Γουλβς με τους Γουίζαρντς (νίκη των δεύτερων με 115-107), με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παρκέ.

Ο σέντερ των Γουλβς τραυματίστηκε όταν έπειτα από κάρφωμα που έκανε τα χέρια του γλύστρισαν από την στεφάνη και έπεσε άτσαλα στο παρκέ, αφού προσγειώθηκε στην μέση του. Συνέπεια όλων αυτών ήταν ο σταρ των Γουλβς να σφαδάζει στον πόνο και τελικά να μην επιστρέφει για το τελευταίο δίλεπτο του αγώνα.

Μετά τον αγώνα οι Γουλβς ανακοίνωσαν ότι η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Τάουνς ήταν καθαρή, με τον ίδιο να δηλώνει πως "αισθάνομαι πολύ καλύτερα από ότι περίμενα να αισθανθώ" καθησυχάζοντας τους φίλους της ομάδας. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί πάντως αν θα είναι διαθέσιμος στον επόμενο αγώνα της Μινεσότα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ