NBA

Ντάνκαν για Κόμπι: "Ήταν πολύ ανταγωνιστικός, με έκανε να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου όταν παίζαμε"

Ο Τιμ Ντάνκαν και ο Κόμπι Μπράιαντ σε αγώνα Σπερς - Λέικερς την σεζόν 2012/13
Ο Τιμ Ντάνκαν και ο Κόμπι Μπράιαντ σε αγώνα Σπερς - Λέικερς την σεζόν 2012/13 Ⓒ 2012 JAE C. HONG/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τιμ Ντάνκαν αποθέωσε τον Κόμπι Μπράιαντ ενόψει της εισόδους τους στο Hall of Fame, λέγοντας ότι ο σταρ των Λέικερς του έβγαζε πάντα τον καλύτερο εαυτό του στην προσπάθειά του να τον νικήσει.

Η "κλάση του 2020" ετοιμάζεται να εισέλθει στο Hall of Fame, σε μία τελετή που όπως είναι λογικό υπάρχει η σκιά του Κόμπι Μπράιαντ, που έφυγε πρόωρα από την ζωή πριν από 1.5 χρόνο σε δυστύχημα με ελικόπτερο. Και ο Τιμ Ντάνκαν δεν γινόταν να μην αναφερθεί σε αυτόν.

Παίρνοντας την σκυτάλη από τον Κέβιν Γκαρνέτ, ο Ντάνκαν αποθέωσε τον Κόμπι κυρίως για την ανταγωνιστική του φύση, λέγοντας ότι πάντα του έβγαζε τον καλύτερό του εαυτό.

"Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου και αυτό έκανε πάντα ο Κόμπι σε εμένα" δήλωσε σχετικά ο Ντάνκαν, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Πάντα έπρεπε να είσαι στα καλύτερά σου και να παίξεις όσο καλύτερα μπορούσες από την αρχή μέχρι το τέλος όταν έπαιζες κόντρα σε αυτόν και τις ομάδες του. Και πιστεύω ότι αυτό είναι που εκτιμώ και θυμάμαι περισσότερο από την εποχή που έπαιζα αντίπαλός του και μοιραζόμασταν το παρκέ".

Κλείνοντας, ο Ντάνκαν τόνισε για τον Κόμπι εμφανώς συγκινημένος: "Ήταν πολύ ανταγωνιστικός και πάντα απαιτούσε περισσότερα από τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του, πιθανότατα περισσότερα από όσα ήταν δυνατόν. Αλλά ήθελε τόσο πολύ να νικάει και ήταν τιμή μου που μοιράστηκα το παρκέ μαζί του".

Photo Credits: ⓒ 2012 Jae C. Hong/ Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ