GAME NIGHT LATE

Τι ισχύει πραγματικά με τον Μάικ Τζέιμς, το ηγεμονικό συμβόλαιο και ο νέος προπονητής της Μονακό

Ο Μάικ Τζέιμς στο ΟΑΚΑ
Ο Μάικ Τζέιμς στο ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Ο Παντελής Βλαχόπουλος συζήτησε με τον Αλέξανδρο Τρίγκα στην εκπομπή "Game Night Late" του ΑΝΤ1 τις πιθανότητες που συγκεντρώνει μία νέα επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκού και τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Ο Μάικ Τζέιμς απασχολεί πάντα το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού λόγω των δύο περασμάτων του από τους "πράσινους", αλλά και την αγάπη των οπαδών της ομάδας στο πρόσωπό του. Πόσο ρεαλιστικό είναι όμως να πιστεύει κάποιος ότι θα μπορούσε να φορέσει την φανέλα του "τριφυλλιού" την προσεχή σεζόν;

Ο Αλέξανδρος Τρίγκας συζήτησε για το συγκεκριμένο θέμα με τον Παντελή Βλαχόπουλο στην εκπομπή Game Night Late του ΑΝΤ1 αναφέροντας τα δεδομένα που ισχύουν: Το συμβόλαιο με την Μονακό που έχει με την Μονακό (και) για την επόμενη σεζόν, το μεγάλο ποσό που θα χρειαζόταν για να πειστεί, τον νέο προπονητή που έρχεται στους Μονεγάσκους και τις δυσκολίες που υπάρχουν σε αυτή την περίπτωση. Ο Αμερικανός αμείβεται αυτή την τη στιγμή από τη Μονακό με 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά με την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος έκανε την παρέμβασή του και έδωσε μία άλλη πτυχή της υπόθεσης, αναφέροντας ότι δεν είναι τόσο σίγουρο ότι ο Αμερικανός θα μείνει στην Μονακό παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο, κάτι που ίσως άλλαζε τα δεδομένα. Όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά για κάθε ενδιαφερόμενο, αρκεί να υπάρξει συμφωνία. Τόνισε μάλιστα ότι "δεν είναι όνειρο θερινής νυκτός αυτό το σενάριο".

Δείτε την τοποθέτηση του Αλέξανδρου Τρίγκα και το σχόλιο του Παντελή Βλαχόπουλου:

Δείτε την τοποθέτηση του Παντελή Διαμαντόπουλου:

TAGS GAME NIGHT LATE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ