NBA

Θετικός στον κορονοϊό ο Λι των Γουόριορς

Ο Ντάμιον Λι των Γουόριορς
Ο Ντάμιον Λι των Γουόριορς Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντάμιον Λι των Γουόριορς δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί για τον κορονοϊό τελικά κόλλησε τον ιό, με αποτέλεσμα να περάσει δύσκολες καταστάσεις.

Ο Ντάμιον Λι έχει το θλιβερό προνόμιο να ανήκει σε μία σπάνια κατηγορία ανθρώπων: Αυτών που ενώ έχουν εμβολιαστεί για τον κορονοϊό, τελικά δεν απέφυγαν να νοσήσουν.

Ο γκαρντ των Γουόριορς εμβολιάστηκε τον Μάρτιο, κάνοντας το εμβόλιο εταιρίας που απαιτεί μόνο μία δόση. Σχεδόν ένα μήνα αργότερα ωστόσο νόσησε, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός αγώνων από τις 19 Απριλίου. Ο Λι είναι μία από τις μόλις 6.000 περιπτώσεις ανθρώπων στις ΗΠΑ που νόσησαν ενώ έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιαστικό τους κύκλο.

"Βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό πριν μερικές εβδομάδες αν και είχα εμβολιαστεί στα μέσα προς τέλη Μαρτίου. Ανήκω σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις, ενώ δεν έχω ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα επιστροφής στα παρκέ" δήλωσε αρχικά ο Λι, για να προσθέσει στην συνέχεια για το πώς βίωσε την κατάσταση:

"Είχα πονοκέφαλο, κρυάδες, συνάχι, ζαλάδες, πρήξιμο και πόνους στο σώμα. Ένιωθα σαν να με χτύπησε αυτοκίνητο. Βασικά σαν να με χτυπούσαν δύο αυτοκίνητα σε κάθε βήμα που έκανα. Πονούσα πολύ. Ένιωθα να έχω ένα βάρος στο στήθος μου για κάποιες μέρες και ήταν δύσκολο να ανασάνω".

Εδώ και μερικές ημέρες ο Λι έχει επιστρέψει στις εγκαταστάσεις των Γουόριορς, ωστόσο ακόμα δεν έχει πάρει άδεια από τους γιατρούς για να ξεκινήσει προπονήσεις. Την φετινή σεζόν έχει 6.5 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο με 39.7% στα τρίποντα σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Photo Credits: ⓒ 2021 Jeff Chiu/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ