ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

Η Βανέσα Μπράιαντ δεν ανανεώνει τη συνεργασία του Κόμπι με τη NIKE

Ο Κόμπι Μπράιαντ με τον CEO της NIKE
Ο Κόμπι Μπράιαντ με τον CEO της NIKE Ⓒ 2008/ASSOCIATED PRESS

Κόμπι Μπράιαντ και NIKE τέλος, καθώς η πενταετή συμφωνία που είχε υπογράψει ο αείμνηστος σούπερσταρ των Λέικερς, ολοκληρώθηκε και η γυναίκα του, Βανέσα Μπράιαντ, δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο.

Ο αείμνηστος σούπερσταρ του NBA και τον Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ, λίγο πριν από την απόσυρσή του από την δράση, είχε υπογράψει μία πενταετή συμφωνία (το 2016) με την εταιρεία αθλητικών ειδών NIKE, η οποία πλέον έφτασε στο τέλος της.

Μάλιστα, η γυναίκα του, Βανέσα Μπράιαντ, η οποία και διαχειρίζεται την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματος, δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο με την γνωστή εταιρεία, παρά την πρόταση ανανέωσης που έκανε η NIKE, στα πρότυπα συμβολαίων ζωής που είχε υπογράψει τόσο με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς όσο και με τον Μάικλ Τζόρνταν. Σύμφωνα μάλιστα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, ο λόγος ήταν ότι είχε παράπονα από τον κολοσσό ένδυσης, λόγω κάποιων προϊόντων που δεν ήταν διαθέσιμα αλλά και λόγω έλλειψης που υπήρχε σε είδη για βρέφη και παιδιά.

"Ο Κόμπι και η NIKE έφταιξαν μερικά από τα πιο όμορφα παπούτσια όλων των εποχών, που τα φόρεσαν και τα λάτρεψαν οι οπαδοί και οι αθλητές σε όλο τον κόσμο. Είναι απίστευτο που οι περισσότεροι παίκτες του NBA φορούν τα παπούτσια του άντρα μου, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα", δήλωσε χαρακτηριστικά η Βανέσα Μπράιαντ.

Θυμηθείτε το αφιέρωμα του SPORT24 για τον έναν χρόνο δίχως τον Κόμπι Μπράιαντ

ⓒ 2008/Associated Press

TAGS ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ