ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος η σεζόν για Κιμ Τιλί!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κιμ Τιλί θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης από έξι έως οκτώ εβδομάδες. Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού!

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του για το υπόλοιπο της σεζόν τον Κιμ Τιλί. Ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης από έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Βάσει της ενημέρωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το διάστημα απουσίας του από τα παρκέ, ο Κιμ Τιλί θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!

Η λέξη "ατυχία" περιγράφει όσα πέρασε φέτος ο Κιμ Τιλί, ο οποίος έμεινε αρχικά εκτός δράσης για τέσσερις μήνες λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς -στην προθέρμανση της πρεμιέρας στην EuroLeague απέναντι στην Μπασκόνια. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού πρόλαβε να παίξει σε δέκα αγώνες στην EuroLeague, μετρώντας 3.8 πόντους και 2.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στη Stoiximan.gr Basket League είχε συμμετοχή σε πέντε παιχνίδια, με 5.4 πόντους και 5.8 ριμπάουντ.

Βάσει της συγκεκριμένης εξέλιξης, ο Κάιλ Ουίλτζερ θα ανακτήσει στη θέση του στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το φινάλε της regular season και των playoffs στο πρωτάθλημα. Αυτή θα είναι κι η τελευταία αλλαγή που έχουν δικαίωμα να κάνουν οι "ερυθρόλευκοι" στους ξένους (σ.σ.: είχαν κάνει δύο με την είσοδο των Κιμ Τιλί και Μπόμπι Μπράουν πριν από δύο μήνες), γεγονός που οριστικοποιεί το τέλος της παρουσίας του Χόλις Τόμπσον στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ