TEAM USA

Team USA: Γκάρλαντ και ακόμα 6 παίκτες προβιβάστηκαν από την Select Team για τα φιλικά της ομάδας

Ο Ντάριους Γκάρλαντ των Καβαλίερς
Ο Ντάριους Γκάρλαντ των Καβαλίερς Ⓒ 2021 RON SCHWANE/ ASSOCIATED PRESS

Η Team USA έχει μόλις 9 διαθέσιμους παίκτες λόγω των τελικών του ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να... προβιβαστούν 7 παίκτες από την Team Select ενόψει των φιλικών της ομάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η προετοιμασία της Team USA ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο συνεχίζεται, αλλά με την ομάδα να έχει μόλις 9 παίκτες λόγω των ΝΒΑ Finals αποφασίστηκε να δοθεί προσωρινή... προαγωγή σε 7 παίκτες της Team Select, της ομάδας δηλαδή που έκανε προπονήσεις μαζί με την Εθνική των ΗΠΑ.

Με τους Κρις Μίντλετον και Τζρου Χόλιντεϊ των Μπακς και τον Ντέβιν Μπούκερ των Σανς να συμμετέχουν στους τελικούς του ΝΒΑ, η Team USA θα ήταν υποχρεωμένη να δώσει τα επόμενα φιλικά της - πέντε στον αριθμό - με μόλις 9 παίκτες, κάτι που προφανώς δεν είναι αποδεκτό. Κάπως έτσι λοιπόν, οι Ντάριους Γκάρλαντ (Καβαλίερς), Κέλντον Τζόνσον (Σπερς), Σάντικ Μπέι (Πίστονς), Τζον Τζένκινς (free agent), Τζος Μάγκετ (free agent), Ντακότα Ματίας (free agent) και Καμ Ρέινολντς (free agent) προβιβάστηκαν προκειμένου να βοηθήσουν.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, αν για κάποιο λόγο κάποιος από την αρχική 12αδα των ΗΠΑ δεν καταφέρει να πάει στο Τόκιο, τότε ένας εκ των Τζόνσον, Μπέι και Γκάρλαντ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει την πιθανή κενή θέση που θα προκύψει.

TAGS TEAM USA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ