ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τα tweets του Τζινόμπιλι για Σκόλα και αδελφούς Γκασόλ

Λουίς Σκόλα και Μανού Τζινόμπιλι αγκαλιά, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016
Λουίς Σκόλα και Μανού Τζινόμπιλι αγκαλιά, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 2016 AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Το δικό του "ευχαριστώ" είπε ο Μανού Τζινόμπιλι στους Πάου και Μαρκ Γκασόλ, αλλά και στον Λουίς Σκόλα που τον συγκίνησε.

Ο Πάου και ο Μαρκ Γκασόλ αποχώρησαν από την εθνική ομάδα της Ισπανίας (ο πρώτος σκέφτεται να αποσυρθεί γενικώς από το μπάσκετ) το πρωί της Τρίτης (3/8) και λίγες ώρες μετά το ίδιο έκανε και ο Λουίς Σκόλα που κρέμασε τα παπούτσια του μετά από την ήττα-αποκλεισμό της Αργεντινής από την Αυστραλία στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Μανού Τζινόμπιλι, ο οποίος τους έχει... προλάβει και απολαμβάνει τη ζωή του συνταξιούχου, τους έδωσε τα συγχαρητήριά του για όσα πρόσφεραν στο άθλημα: "Πόση συγκίνηση στο τελευταίο χειροκρότημα. Σε ευχαριστώ Λουίς Σκόλα για όσα μας δίδαξες αυτά τα χρόνια, ήσουν πάντα το παράδειγμα. Σε χειροκροτώ όρθιος. Είμαι ακόμα συγκινημένος. Τι επαγγελματίας! Τι ήθος, τι δέσμευση. Ανεπανάληπτος για πολλούς λόγους. Σε ευχαριστώ και πάλι. Συγχαρητήρια και στους αδελφούς Γκασόλ για τα αμέτρητα επιτεύγματά τους. Σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή και οδήγησαν την Ισπανία στην κορυφή του κόσμου. Δεν μπορούσα να τους κερδίσω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ