ΗΡΑΚΛΗΣ

Συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδας με δύο αναμετρήσεις

Στιγμιότυπο από το φιλικό του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Πάτρας
Στιγμιότυπο από το φιλικό του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Πάτρας INTIME

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ιωνικό Νίκαιας να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας (17:00) και τον Ηρακλή να αντιμετωπίζει το Μαρούσι στην Αθήνα (17:00).

Συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδας καθώς σήμερα (19/9) ολοκληρώνεται η Β'φάση με τις αναμετρήσεις Ιωνικός- Απόλλωνας Πάτρας και Μαρούσι- Ηρακλής με κοινή ώρα έναρξης στις 17:00. Με τις ομάδες της Stoiximan Basket League να έχουν ήδη μπει στο κύπελλο, ο Ιωνικός θα ψάξει, δίχως απουσίες και με νέα πρόσωπα, τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας.

Από την άλλη πλευρά, το Μαρούσι που αγωνίζεται στην Α2 θα παλέψει για την έκπληξη απέναντι στον Ηρακλή. Για τον Γηραιό, η συμμετοχή των Φίνκε, Τέιλορ και Κουζέλογλου βρίσκεται στον "αέρα" λόγω κάποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων της ομάδας.

Ο νικητής του αγώνα Ιωνικός-Απόλλωνας Πάτρας θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου τη Λάρισα που επικράτησε του Άρη το Σάββατο (18/9) ενώ ο νικητής του Μαρούσι-Ηρακλής θα παίξει με τον Ολυμπιακό που κέρδισε τον Κολοσσό σε ένα ματς που μεταδόθηκε αποκλειστικά από το SPORT24 σε LIVE STREAMING και περιγραφή των Παντελή Βλαχόπουλου και Παντελή Διαμαντόπουλου.

Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας:

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Ιωνικός- Απόλλωνας Πάτρας (17:00)

Μαρούσι-Ηρακλής (17:00)

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ