ΕΟΚ

Συνάντηση του Λιόλιου με ανθρώπους της FIBA Europe στο Μόναχο

Ο Βαγγέλης Λιόλιος με τους Ντίνο Σβερκούνο, Καμίλ Νόβακ και Άρη Ζώη
Ο Βαγγέλης Λιόλιος με τους Ντίνο Σβερκούνο, Καμίλ Νόβακ και Άρη Ζώη ΕΟΚ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος συνεχίζει να είναι ενεργοποιημένος σε όλα τα επίπεδα και είχε συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή της FIBA Europe, Καμίλ Νόβακ, στο Μόναχο, συζητώντας για θέματα με στόχο την βελτίωση του αθλήματος.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος παραμένει πιστός στις δεσμεύσεις του από τότε που ανέλαβε την προεδρία της ΕΟΚ και είχε συνάντηση με ανθρώπους της FIBA Europe στο Μόναχο, όπου εδρεύουν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Στο Μόναχο και την ευρωπαϊκή έδρα της FIBA βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή της ομoσπονδίας, Ντίνο Σβερκούνο. Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην Ελβετία, ο πρόεδρος της ΕΟΚ συνεχίζει τις επαφές του με τους θεσμικούς φορείς του αθλήματος παγκοσμίως για να δρομολογήσει μια σειρά σημαντικών θεμάτων.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της FIBA Ευρώπης Καμίλ Νόβακ υποδέχτηκε την ελληνική αντιπροσωπεία μαζί με έναν ακόμα συμπατριώτη μας, τον Αρη Ζώη, ο οποίος είναι μέλος του κεντρικού συμβουλίου, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της FIBA και Πρόεδρος της Επιτροπής Νέων της FIBA Europe.

Στις συζητήσεις επισημάνθηκε η κοινή επιθυμία για διαρκή και στενή συνεργασία στην κατεύθυνση της προόδου του αθλήματος. Ο Βαγγέλης Λιόλιος από τις πρώτες ημέρες της θητείας του εξάλλου, έχει τονίσει την προτεραιότητα που δίνει στην ενεργό συμμετοχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας στην προσπάθεια για ένα ενωμένο μπάσκετ, αλλά και στην εδραίωσή της σε πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις."

TAGS ΕΟΚ FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ