NBA

Συμφώνησαν με Τζαμπάρι Πάρκερ οι Σέλτικς

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ με την φανέλα των Κινγκς
Ο Τζαμπάρι Πάρκερ με την φανέλα των Κινγκς Ⓒ 2020 RICH PEDRONCELLI/ASSOCIATED PRESS

Κίνηση-έκπληξη από τους Σέλτικς, που ανακοίνωσαν την απόκτηση το Τζαμπάρι Πάρκερ με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ άφησαν ελεύθερο τον Μόριτζ Βάγκνερ.

Οι Σέλτικς κοιτούσαν την αγορά εδώ και καιρό για έναν combo φόργουορντ με ικανότητα στο σκοράρισμα που θα δίνει ανάσες στον Τζέισον Τέιτουμ. Και ελπίζουν να βρήκαν τον ιδανικό παίκτη για αυτή την δουλειά στο πρόσωπο του Τζαμπάρι Πάρκερ (26 χρονών, 2.03 μέτρα).

Σε μία κίνηση που έπιασε πολύ κόσμο στον ύπνο, οι "Κέλτες" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου φόργουορντ με συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν. Προκειμένου να ολοκληρώσουν την απόκτησή του, άφησαν ελεύθερο τον Μόριτζ Βάγκνερ για να αδειάσουν μία θέση στο ρόστερ τους.

Ο Πάρκερ πρόλαβε να αγωνιστεί φέτος μόλις σε 3 παιχνίδια με τους Κινγκς πριν λυθεί το συμβόλαιό του, έχοντας 2.7 πόντους και 2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 9 λεπτά συμμετοχής.

Όντας το Νο2 του ΝΒΑ Draft 2014 από τους Μπακς, η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν, κυρίως γιατί πάνω που έδειχνε να βρίσκει ρυθμό τραυματίστηκε δύο φορές σοβαρά στο δεξί γόνατο (ρήξη χιαστού). Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει 14.8 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Photo Credits: ⓒ 2020 Rich Pedroncelli/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ