ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συμφωνία Ολυμπιακού - Βεζένκοβ ως το 2024, απομένει το τελικό ραντεβού για την ανακοίνωση της επέκτασης

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ ΙΝΤΙΜΕ

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Σάσα Βεζένκοβ για νέο συμβόλαιο έως το 2024, με αυξημένες αποδοχές, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται μετά τον τελικό ραντεβού, ενώ υπάρχει και buy out για το NBA.

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2024 θα παραμείνει ο Σάσα Βεζένκοβ. Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ (ύψος 2.06μ) έχει έρθει σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" για επέκταση του συμβολαίου του γι' ακόμα δύο χρόνια, καθώς το τωρινό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, με παράλληλη αύξηση των ετήσιων αποδοχών του. Στο συμβόλαιο του Βεζένκοβ υπάρχει buy-out σε περίπτωση που ο παίκτης έχει πρόταση και θελήσει να πάει στο ΝΒΑ.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως η αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του αφορά και τη φετινή σεζόν, καθώς είναι ένα νέο τριετές deal μεταξύ των δύο πλευρών. Ουσιαστικά για την εξέλιξη των συζητήσεων είχε... προϊδεάσει ο πατέρας του Βεζένκοβ, Σάσο με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, στο πλαίσιο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πρόκειται, δίχως αμφιβολία, για μία μεγάλη είδηση για τους Πειραιώτες, καθώς κρατούν στο ρόστερ τους ένα από τα κορυφαία "4άρια" της EuroLeague με σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να γίνει η τελική συνάντηση με τους διοικούντες την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν στην EuroLeague ο Βεζένκοβ πραγματοποίησε μία εξαιρετική και σταθερή χρονιά έχοντας μέσο όρο 11.5 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά παιχνίδι συγκεντρώνοντας παράλληλα 14.1 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης σε 23:35 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Και τη φετινή σεζόν συνεχίζει να παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού αλλά και στα πρώτα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ