ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συμφωνία Λούντζη με Ολυμπιακό, ενημερώνει τον Προμηθέα ότι αποχωρεί

Ο Μιχάλης Λούντζης με την φανέλα του Προμηθέα
Ο Μιχάλης Λούντζης με την φανέλα του Προμηθέα EUROKINISSI

Ο Μιχάλης Λούντζης - σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 - θα ενημερώσει αύριο (14/6) τον Προμηθέα ότι θα αποχωρήσει με προορισμό τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να αναμένεται να πληρώσουν το buy out στο συμβόλαιό του για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Μιχάλης Λούντζης (23 χρονών, 1.98 μέτρα) προβάρει τα "ερυθρόλευκα". Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο διεθνής γκαρντ τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Λούντζης έχει συμβόλαιο με τον Προμηθέα, ωστόσο αναμένεται - πιθανότατα αύριο (14/6) - να ενημερώσει τους Πατρινούς για τις προθέσεις του, οι οποίοι θα κάνουν μία τελευταία προσπάθεια να τον κρατήσουν. Ο 23χρονος γκαρντ έχει πάρει όμως την απόφασή του, με τον Ολυμπιακό να αναμένεται να πληρώσει το buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τους Πατρινούς ύψους 20.000 ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό του. Μόλις συμβεί αυτό, τότε ο Λούντζης θα μπορέσει να υπογράψει συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους", το οποίο θα έχει τριετή διάρκεια.

Ο Λούντζης βρισκόταν εδώ και καιρό στο "στόχαστρο" του Ολυμπιακού, που ήθελε να επενδύσει στην περίπτωσή του, αφού είναι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ είναι και Έλληνας σε καλή ηλικία. Παράλληλα, έχει και στοιχεία που αρέσουν στον Γιώργο Μπαρτζώκα, αφού είναι ένας ψηλός two-way πόιντ γκαρντ, ο οποίος μπορεί να παίξει καλά το Πικ εν Ρολ και παράλληλα να μαρκάρει και τις τρεις θέσεις της περιφέρειας.

Την φετινή σεζόν ο Λούντζης είχε 7.1 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League με την φανέλα του Προμηθέα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ