ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Συγκλονιστική φωτογραφία: Ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς "έσπασε" στο ενός λεπτού σιγή για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς

Ο Ντανίλοβιτς με τον Ίβκοβιτς
Ο Ντανίλοβιτς με τον Ίβκοβιτς PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς έχει την ταμπέλα του σκληρού από μικρό παιδί. Την στιγμή του ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Ντούσαν Ίβκοβιτς όμως, "έσπασε" και δάκρυσε.

Το φιλικό της Παρτίζαν με την Αναντολού Εφές διοργανώθηκε για να τιμηθεί ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς για την προσφορά του, εξελίχθηκε όμως σε έναν φόρο τιμής στη μνήμη του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Πριν από το τζάμπολ, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον σπουδαίο προπονητή που άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, με τον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς να "σπάει" και να δακρύζει.

Ο πρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας έχει την ταμπέλα του "σκληρού" να τον συνοδεύει από τα παιδικά του χρόνια κιόλας, εκείνη την στιγμή όμως δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με τον φωτογραφικό φακό να καταγράφει μια στιγμή που δεν περιμέναμε να δούμε από τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστή.

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και έδωσε την τελευταία συνέντευξη της ζωής του. Μίλησε για όλους και για όλα. Από το πως ήρθε στην Ελλάδα, την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, την ΤΣΣΚΑ και το “όχι” στους Ντένβερ Νάγκετς μέχρι και τον τελικό της Πόλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς, The Story

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ