ΕΥΡΩΠΗ

Σβι Σερφ: "Είμαι τυχερός που επέζησα από τον κορονοϊό"

Ο Σβι Σερφ όταν ήταν προπονητής του Ισραήλ, από αγώνα με την ΠΓΔΜ για το Eurobasket 2009
Ο Σβι Σερφ όταν ήταν προπονητής του Ισραήλ, από αγώνα με την ΠΓΔΜ για το Eurobasket 2009 EUROKINISSI

Ο θρυλικός Ισραηλινός προπονητής, Σβι Σερφ, δήλωσε πως αισθάνεται τυχερός που ξεπέρασε τον κορονοϊό, τονίζοντας ότι αισθάνεται τυχερός που ζει.

Ο Σβι Σερφ είναι ειλικρινής: Πιστεύει ότι γλίτωσε από θαυμα από τον κορονοϊό. Με το δεύτερο κύμα της πανδημίας να είναι ακόμα πιο δυνατό, ο σπουδαίος Ισραηλινός τεχνικός μίλησε σε συνέντευξή του στο σάιτ "sports.walla" για την περίοδο που είχε προσβληθεί από τον ιό και δεν έκρυψε ότι φοβήθηκε πως θα πεθάνει.

"Είμαι τυχερός που επέζησα" δήλωσε αρχικά ο άλλοτε τεχνικός του Άρη του ΠΑΟΚ και του Μακεδονικού, για να προσθέσει: "Τα πρωινά δεν ήθελα καν να σηκωθώ από το κρεβάτι. Για δύο εβδομάδες δεν μπορούσα να φάω, να κοιμηθώ, δεν ήξερα πού βρισκόμουν. Η αρρώστια είναι σοβαρή. Ξαφνικά δεν θες να σηκωθείς από το κρεβάτι, ούτε καν να πας στο μπάνιο".

Ακολούθως ο Σερφ ήταν ακόμα πιο περιγραφικός: "Οι μυς μου δεν δούλευαν. Ήμουν κουρέλι και είμαι δυνατός γενικά. Περπατάω, γυμνάζομαι. Δεν είχα έλεγχο του σώματός μου. Μετά κόλλησε και η γυναίκα μου και ήταν ακόμα πιο δύσκολα".

Κλείνοντας, ο Σερφ τόνισε: "Είναι σοβαρή ασθένεια ο κορονοϊός, αλλά οι άνθρωποι δεν φροντίζουν τους εαυτούς τους, δεν καταλαβαίνουν ότι πληγώνουν τις οικογένειές τους. Όταν βλέπω έναν άνθρωπο να περπατά χωρίς μάσκα, τρελαίνομαι. Για αυτό δεν περπατάω στον δρόμο".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ