ΧΙΜΚΙ

Ο Σβεντ ξέρει τι θα κάνει μόλις αποσυρθεί από τα παρκέ

Ο Σβεντ επιχειρεί να σκοράρει απέναντι στον Παπαπέτρου στο παιχνίδι της Χίμκι με τον Παναθηναϊκό
Ο Σβεντ επιχειρεί να σκοράρει απέναντι στον Παπαπέτρου EUROKINISSI

Ο Αλεξέι Σβεντ έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της EuroLeague, εκεί όπου μίλησε για τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη: την εστίαση.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Αλεξέι Σβεντ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Χίμκι, παραμένοντας ένας από τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες της EuroLeague. Παρά το γεγονός πάντως πως έχει εξασφαλίσει ήδη τόσο το δικό του μέλλον όσο και των παιδιών του, δεν δείχνει διατεθειμένος να τα παρατήσει όλα μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής του καριέρας. Αντίθετα, έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για την επόμενη σελίδα της ζωής του, αυτή που δεν θα αφορά στα παρκέ.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος γκαρντ είναι -παράλληλα- επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, έχοντας ανοίξει εδώ και μερικούς μήνες εστιατόριο με αμερικάνικη κουζίνα στη Μόσχα. Κυρίως με το περίφημο "mac and cheese" (αυτό είναι κιόλας το όνομα του εστιατορίου του), το οποίο θέλει να δει να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Κι όμως παραδέχθηκε στην ιστοσελίδα της EuroLeague, ο χώρος της εστίασης είναι η δεύτερη μεγάλη του αγάπη.

"Μου αρέσει ο χώρος της εστίασης, οπότε όταν αποσυρθώ πιθανότατα θα στραφώ σε αυτή την κατεύθυνση. Προς το παρόν, πηγαίνω στο εστιατόριό μου περίπου τέσσερις φορές την εβδομάδα για να δω πώς πηγαίνουν τα πράγματα. Η σύζυγός μου είναι εκεί κάθε μέρα όμως. Αν θέλεις να τα πας καλά σε αυτό, πρέπει να είσαι εκεί" σημείωσε και συνέχισε:

"Πέρσι ήμασταν μέσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ρωσίας, φέτος είχαμε υποψηφιότητα επίσης για το καλύτερο γεύμα στη χώρα".

Όπως καταλαβαίνετε, έχει βάλει ήδη ψηλά τον πήχη...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΧΙΜΚΙ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ