SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup, Παπανικολάου: "Ήταν ένας τίτλος που δεν είχαμε ως ομάδα"

Super Cup, Παπανικολάου: "Ήταν ένας τίτλος που δεν είχαμε ως ομάδα"
EUROKINISSI

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από τον τελικό του Super Cup για τον συμπαίκτη του, Μουστάφα Φαλ, τον φετινό Ολυμπιακό αλλά και το τρόπαιο που κατέκτησαν στη Ρόδο που αποτελεί ένα "μπουστάρισμα" για την ομάδα.

Το πρώτο του τρόπαιο ως αρχηγός του Ολυμπιακού σήκωσε ο Κώστας Παπανικολάου στη Ρόδο. Ο Ολυμπιακός πήρε το Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό, ένα τίτλο που όπως είπε ο Έλληνας φόργουορντ δεν είχε στη συλλογή της η ομάδα.

Ο Παπανικολάου παραδέχτηκε πως πρόκειται για ένα μπουστάρισμα για την ομάδα ενώ μίλησε και για τον MVP Φαλ που γίνεται καλύτερος αλλά και τις αλλαγές στο ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

"Ένας τίτλος είναι ένας τίτλος πάντα. Είναι πολύ νωρίς. Μπορεί από τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε να θεωρείται ο λιγότερο σημαντικός, αλλά είναι ένα μπουστάρισμα για την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Ήταν ένας τίτλος που δεν είχαμε ως ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά όπως άκουσα και τον κόσμο να λέει αυτό είναι για σήμερα. Από αύριο πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια".

Για τον Φαλ που βραβεύτηκε ως MVP: "Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, είναι αδιαμφισβήτητο, το έχει αποδείξει από πέρυσι. Φέτος νιώθει ακόμα πιο άνετα, έχει βρει τους αυτοματισμούς. Έχει ενταχθεί στον κορμό της ομάδας, πιστεύω θα δούμε ακόμα καλύτερα και περισσότερα πράγματα από τον ίδιο".

Για την ομάδα και τις αλλαγές που έχει κάνει: "Είμαστε σε μια πολύ καλή αφετηρία λόγω κορμού και χημείας που υπάρχει. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είμαστε στο ξεκίνημα. Αυτές ήταν οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις μας. Έχουμε πολλά κομμάτια να βελτιώσουμε όπως και όλες οι ομάδες Ξεκινάς από μία καλή αφετηρία, από το 2 όταν έχεις έναν κορμό".

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ