SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup, Γιατράς: "Κάναμε κάποια από τα πράγματα που θέλουμε"

SUPER CUP 2022 /   /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2022 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Γιατράς δεν είχε κανένα παράπονο από τους παίκτες του μετά από τον μικρό τελικό του Super Cup 2022 by aegean islands. Πού στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Προμηθέας πάτησε το γκάζι μετά από τη δεύτερη περίοδο και πήρε με σχετική άνεση τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό, στο παιχνίδι της τρίτης θέσης στο Super Cup 2022 by aegean islands. Ο Μάκης Γιατράς δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά εξήγησε πως αυτά που έρχονται είναι ακόμη πιο σημαντικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη διοργάνωση του Super Cup, τόσο στη Ρόδο, τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη, όσο και στον ΕΣΑΚΕ και τον Κολοσσό, που βοήθησαν σε όλο αυτό. Βελτιωθήκαμε στο παιχνίδι, κάναμε κάποια από αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Ήμασταν εύστοχοι, παίξαμε καλή άμυνα, κερδίσαμε σχετικά εύκολα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Προετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα της Basket League και του EuroCup".

Ενώ, ο Άντονι Κάουαν προσέθεσε: "Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, παίξαμε καλά, παρότι ξεκινήσαμε άσχημα. Είχαμε καλές συνεργασίες και βγάλαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, γεγονός που μας βοήθησε να πάρουμε το προβάδισμα. Στη διάρκεια του αγώνα βελτιωθήκαμε σημαντικά και ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα".

SUPER CUP 2022 /   /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2022 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παπαθεοδώρου: "Ξέρουμε ποιο είναι το επίπεδό μας"

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε: "Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε καλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Μετά από το πρώτο δεκάλεπτο, τόσο ο Προμηθέας ανέβασε τον ρυθμό, όσο και κάποιες καταστάσεις άλλαξαν το επίπεδο και μας επηρέασαν. Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορεί ακόμη να διαχειριστεί τις δυσκολίες που δημιουργούνται από τον αντίπαλο και άλλους παράγοντες. Το πα και χθες, το λέω και σήμερα, δεν μας ξεγελάει η χθεσινή μας εμφάνιση. Ξέρουμε ποιο είναι το επίπεδό μας, χρειαζόμαστε πολύ χρόνο στο γήπεδο. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, δεν έχουμε βρεθεί στο γήπεδο όλοι μαζί. Είναι λογικό να μην είμαστε σταθεροί. Η μόνη λύση γι αυτό είναι να κάνουμε προπόνηση και να βελτιωνόμαστε".

Ενώ ο Τι Τζέι Σταρκς πρόσθεσε: "Ο Προμηθέας έπαιξε καλά, έδειξε πως είναι καλά προπονημένη ομάδα. Δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε. Ο Προμηθέας ήταν πιο συγκεντρωμένος από μας".

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ