ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στρέλνιεκς για Σπανούλη: "Ακόμα και αν ήταν κακός, στο τέλος θα είχε την μπάλα, ήξερε να κλείνει τα παιχνίδια"

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς INTIME

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη σε συνέντευξή του, λέγοντας ότι ήταν πολύ δυνατός ψυχολογικά και πως πάντα είχε τον τρόπο να κλείνει καλά τα παιχνίδια, ακόμα και αν βρισκόταν σε κακή μέρα.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς θαυμάζει τον Βασίλη Σπανούλη και δεν το κρύβει. Και φρόντισε να το δείξει αυτό σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "basketnews.it", αποθεώνοντας τον άλλοτε αρχηγό του Ολυμπιακού.

Ο νυν γκαρντ της Ζάλγκιρις αναφέρθηκε στην εποχή που συνυπήρξε με τον Σπανούλη και έσταζε μέλι: "Ήταν πολύ δυνατός πνευματικά" ανέφερε αρχικά, για να προσθέσει:

"Μπορεί να ήταν κακός για τρεις περιόδους, αλλά πίστευε στον εαυτό του. Έπρεπε να του δώσεις την μπάλα στα χέρια στο τέλος. Ήξερε να κλείνει τα παιχνίδια και φυσικά απαιτούσε την μπάλα από τους συμπαίκτες του".

Κλείνοντας το θέμα, τόνισε για τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού: "Όλοι τον σεβόμασταν, αλλα δεν ήταν ότι μας πίεζε. Απλώς προσπαθούσε πάντα να μας δείξει πως θέλει να κερδίσει. Ακόμα και πέρυσι, που δεν ήταν τόσο γρήγορος, ο τρόπος που δούλευε ήταν απίστευτος. Όλοι μπορούν να μάθουν από αυτόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ