NBA

Στους Γουίζαρντς ο Σπένσερ Ντίνγουιντι, από 6 έως 8 ομάδες θα συμμετάσχουν σε mega trade

Στους Γουίζαρντς ο Σπένσερ Ντίνγουιντι, από 6 έως 8 ομάδες θα συμμετάσχουν σε mega trade
2019 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Μια από τις πιο περίπλοκες ανταλλαγές στην ιστορία του ΝΒΑ "ψήνεται" τις τελευταίες ώρες, για να μετακομίσει ο Σπένσερ Ντίνγουιντι από τους Νετς στους Γουίζαρντς και να συμμετάσχουν στο deal 6-8 οργανισμοί της Λίγκας.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα trade στην ιστορία του ΝΒΑ φαίνεται πως βρίσκεται στα σκαριά, με τον Σπένσερ Ντίνγουιντι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο 28χρονος γκαρντ που έχασε τη σεζόν 2020/21 εξαιτίας τραυματισμού (έπαιξε σε μόλις τρία ματς) θα μετακομίσει από τους Νετς στους Γουίζαρντς με τριετές συμβόλαιο 62 εκατομμυρίων δολαρίων, την ώρα που η ομάδα του Μπρούκλιν ελπίζει ότι εκτός από draft picks θα πάρει και τον Ισραηλινό περιφερειακό, Ντέντι Αβντίγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ΗΠΑ υπάρχει ενδεχόμενο σε αυτή την ανταλλαγή να συμμετάσχουν από 6 έως 8 ομάδες, ώστε να ολοκληρωθεί και η μετακόμιση του Ράσελ Γουέστμπρουκ από την Ουάσινγκτον στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Στη σεζόν 2019/20 ο Ντίνγουιντι είχε 20.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ ανά 31.2 λεπτά σε 64 αγώνες της κανονικής περιόδου.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ