ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Στον τελικό του Super Cup με εξαιρετικό τον Μήτογλου η Αρμάνι Μιλάνο, 72-67 την Μπρίντιζι

Στον τελικό του Super Cup με εξαιρετικό τον Μήτογλου η Αρμάνι Μιλάνο, 72-67 την Μπρίντιζι
PHOTO CREDITS: OLIMPIA MILANO TV

Η Αρμάνι Μιλάνο τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Μπρίντιζι, στο τέλος όμως πήρε τη νίκη - πρόκριση στον τελικό του Super Cup της Ιταλίας κόντρα στην Μπρίντιζι (72-67). Εξαιρετικός ο Ντίνος Μήτογλου.

Η Αρμάνι Μιλάνο πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Super Cup της Ιταλίας, μετά τη δύσκολη επικράτηση επί της Μπρίντιζι (72-67). Οι κόκκινοι ξεκίνησαν με το πόδι στο γκάζι, βρέθηκαν στο +14 (41-27) στο ημίχρονο, αλλά το μπλακ άουτ που υπέστησαν στην τρίτη περίοδο τούς υποχρέωσε να κάνουν υπερπροσπάθεια για να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Πέντε παίκτες του Έτορε Μεσίνα σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Ντίνο Μήτογλου να είναι εκ των διακριθέντων με 13 πόντους (με 5/9 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 3/3 βολές), 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 λάθη και 2 κλεψίματα σε 21'14'' συμμετοχής.

Όλα αυτά σε ένα βράδυ που η Αρμάνι Μιλάνο ήταν απογοητευτικοί από την περιφέρεια, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 5/32 τρίποντα.

Στον τελικό, η Αρμάνι Μιλάνο θα αντιμετωπίσει τη Βίρτους Μπολόνια, που ξεπέρασε μετά κόπων και βασάνων το εμπόδιο της Βενέτσια (72-71).

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ