ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Στον Προμηθέα ο Τσαϊρέλης

Στον Προμηθέα ο Τσαϊρέλης
EUROKINISSSI

Κάτοικος Πάτρας θα είναι τη νέα σεζόν ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, καθώς ο Προμηθέας ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Προμηθέας προέβη στην πρώτη του κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς έντυσε με τα χρώματά του τον Μιχάλη Τσαϊρέλη

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ πέρασε την τελευταία διετία αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Άρη, αλλά η νέα σεζόν θα τον βρει να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας της Πάτρας, η οποία κέρδισε την υπογραφή του.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης την σεζόν 2017-18 μέτρησε 25 συμμετοχές με τον Άρη στην Stoiximan.gr Basket League και είχε μέσο όρο 9,4 πόντπους, 2,6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 0,4 κλεψίματα και 1,6 λάθη.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος την 23η Φεβρουαρίου 1988, στη Θεσσαλονίκη, ύψους 2.08, power forward/center, είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ελλάδας κι έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Άρη, Α.Ε. Λάρισας, Α.Σ. Τρίκαλα, ΠΑΟΚ, Τενερίφη (Ισπανία) και Ολυμπιακό (με τον οποίο κατέκτησε και 2 πρωταθλήματα Ελλάδας).

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε στον Άρη όπου σε 25 παιχνίδια ήταν 2ος σε αξιολόγηση (211) και είχε κατά μέσο όρο 9,4 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ