ΑΡΗΣ

Στον Άρη "τρέχουν" για Λυκογιάννη, ίσως και πριν από το ντέρμπι με τον Ηρακλή

Ο προπονητής μπάσκετ, Άρης Λυκογιάννης, από στιγμιότυπο αγώνα του Κολοσσού στη διάρκεια της σεζόν 2019/20
Ο προπονητής μπάσκετ, Άρης Λυκογιάννης EUROKINISSI

Σε διαδικασία ανάλυσης δεδομένων βρίσκονται στον Άρη, από την οποία φαίνεται πως θα προκύψει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Φαβορί ο Άρης Λυκογιάννης, με τον οποίο έχουν ήδη υπάρξει συζητήσεις.

Λίγες μόλις μέρες μετά από την έναρξη της Basket League 2020/21, οι παράγοντες του Άρη βρίσκονται σε διαδικασία ανάλυσης δεδομένων από την οποία θα προκύψει, όπως όλα δείχνουν, αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η ήττα από το Μεσολόγγι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προβλημάτισε, η διοίκηση έχει ήδη έρθει σε επαφή με προπονητές για την αντικατάσταση του Σάββα Καμπερίδη και φαβορί είναι αυτή τη στιγμή, το απόγευμα της Τρίτης (27/10) ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο έμπειρος τεχνικός παραμένει free agent μετά από τη λύση της συνεργασίας του με τον Κολοσσό Ρόδου και ταιριάζει στο προφίλ του συλλόγου, καθώς είναι λάτρης της πειθαρχίας, συνεργάζεται άψογα με ξένους και γνωρίζει άριστα την Α1. Οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει και φαίνεται αρκετά πιθανό η αλλαγή να γίνει πριν από το ντέρμπι της Κυ΄ριακής (1/11) με τον Ηρακλή στο Αλεξάνδρειο, αρκεί όντως ο Λυκογιάννης να είναι ο εκλεκτός και να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε πως ο Άρης δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές αθλητών από το εξωτερικό, καθώς τον βαραίνουν συνολικά οκτώ ban. Οι Θεσσαλονικείς έχουν, πάντως, το δικαίωμα να αποκτήσουν παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι (2019/20) στο ελληνικό πρωτάθλημα και φαίνεται πως ήδη κάνουν σκέψεις για αλλαγές στο ρόστερ, ειδικά αν προκύψει άμεσα αλλαγή στον πάγκο.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ