ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Στον Απόλλωνα Πάτρας ο Κουρέπης

Στον Απόλλωνα Πάτρας ο Κουρέπης

Ο Απόλλωνας Πάτρας Carna ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κουρέπη. Τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία των "αχαιών", με την πρώτη προπόνηση να είναι ανοιχτή στο κοινό.

Μία ημέρα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας ο Απόλλωνας Πάτρας πρόσθεσε άλλον έναν παίκτη στο ρόστερ. Ο Δημήτρης Κουρέπης υπέγραψε συμβόλαιο στους "μελανόλευκους" και τη Δευτέρα το πρωί θα ενσωματωθεί κι αυτός στην προετοιμασία της πατρινής ομάδας ενόψει της σεζόν 2017-18, η οποία θα την βρει στην Α2.

Όσον αφορά στο απογευματινό ραντεβού του κόουτςΔημήτρη Παπαδόπουλουμε τους αθλητές της ομάδας, αυτό έχει οριστεί για τις 17:30 στο αθλητικό κέντρου του Συλλόγου, στηνΠεριβόλα.Την πρώτη συνάντηση της ομάδας θα μπορούν να παρακολουθήσουν και φίλαθλοι του Απόλλωνα, καθώς η προπόνηση θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η Διοίκηση τουΑπόλλωνα Πάτρας Carnaανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητήΔημήτρη Κουρέπη.

Ο Δ. Κουρέπης (23/3/1997) έχει ύψος 204 cm και αγωνίζεται στις θέσεις center/power forward. Έχει αγωνιστεί στονΊκαρο Έσπεροκαι την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στονΑρκαδικό. Είναι διεθνής με τις “μικρές” Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ