STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Βεζένκοβ, Δίπλαρος και Χάνλαν οι τρεις MVP της 1ης αγωνιστικής

Stoiximan Basket League: Βεζένκοβ, Δίπλαρος και Χάνλαν οι τρεις MVP της 1ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της Stoiximan Basket League με τους Σάσα Βεζένκοβ, Νίκο Δίπλαρο και Ολιβιέ Χάνλαν να αναδεικνύονται οι τρεις MVP της αγωνιστικής.

Με πλούσιο θέαμα ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της Stoiximan Basket League με τους Σάσα Βεζένκοβ του Ολυμπιακού, το Νίκο Δίπλαρο του Απόλλωνα Πάτρας και τον Ολιβιέ Χάνλαν του Άρη να αναδεικνύονται οι τρεις MVP της αγωνιστικής, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Ο Ολιβιέ Χάνλαν ήταν καθοριστικός με 35 πόντους απέναντι στον Παναθηναϊκό στη νίκη του Άρη με 81-71 επί των πρασίνων. Ο Καναδός έκανε εκπληκτικό ματς και τιμώρησε τους πράσινους που έχασαν μία διαφορά 19 πόντων που είχαν εξασφαλίσει στο πρώτο μισό. Ο γκαρντ του Άρη μάλιστα, μίλησε στο SPORT24 για την μεγάλη αυτή νίκη.

Στην επιστροφή του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν άνετα της ΑΕΚ με 103-78, ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν για ακόμα μία φορά εκπληκτικός σημειώνοντας double-double με 27 πόντους και 11 ριμπάουντ σε ένα ματς που οι παίκτες του Μπαρτζώκα πάτησαν γκάζι στο τέταρτο δεκάλεπτο παίρνοντας τη νίκη.

Τέλος στην επιστροφή του στην Α1, ο Απόλλων Πάτρας πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Ιωνικό με 80-71 με show του Νίκου Δίπλαρου που εξίσου με double-double (24 πόντοι - 10 ασίστ) χάρισε τη νίκη στους Πατρινούς.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ