STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Πρεμιέρα Ολυμπιακού στα playoffs με Περιστέρι, μάχη στην Πάτρα για Προμηθέα και ΑΕΚ

Ο Κώστας Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Περιστέρι (19:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα playoffs της Stoiximan Basket League. Ο Προμηθέας περιμένει την ΑΕΚ στην Πάτρα (17:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) προηγούμενος με 1-0, πρώτη μάχη ανάμεσα σε Ψυχικό και Τρίτωνα για την άνοδο.

Ο Ολυμπιακός γέμισε τις μπαταρίες του μετά την παρουσία του στο Final Four του Βελιγραδίου και ρίχνεται σήμερα (25/5) στην "μάχη" των playoffs της Stoiximan Basket League, υποδεχόμενος το Περιστέρι (19:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο ΣΕΦ στον πρώτο αγώνα της σειράς.

Η πρόκριση κρίνεται στους δύο αγώνες, με τις δύο ομάδες να αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις.

Λίγο νωρίτερα, ο Προμηθέας υποδέχεται την ΑΕΚ (17:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), θέλοντας να "σκουπίσει" την "Ένωση". Στον πρώτο αγώνα της σειρά οι Πατρινοί έκαναν το "μπρέικ" στα Άνω Λιόσια και με νίκη θα προκριθούν στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της σειράς του Ολυμπιακού με το Περιστέρι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (24/5) την πρόκριση για τα ημιτελικά πήραν ο Παναθηναϊκός, που "σκούπισε" τον Άρη και η Λάρισα που "σκούπισε" τον Κολοσσό.

Ψυχικό - Τρίτων, μέρος πρώτο

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και την πρώτη "μάχη" ανάμεσα στο Ψυχικό και τον Τρίτωνα, στην έδρα του πρώτου (17:00), όπου ο νικητής της σειράς θα κερδίσει την άνοδο στην Stoiximan Basket League της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες έχουν μεταφέρει τα αποτελέσματά τους από την κανονική περίοδο και βρίσκονται το 1-1. Την πρόκριση θα πάρει η πρώτη ομάδα που θα συμπληρώσει ακόμα δύο νίκες.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ