ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Stoiximan Basket League: Ο Ρέι του Προμηθέα MVP της 4ης αγωνιστικής

Ο Κέντρικ Ρέι του Προμηθέα σε αγώνα με την Λάρισα
Ο Κέντρικ Ρέι του Προμηθέα σε αγώνα με την Λάρισα INTIME

Ο Κέντρικ Ρέι του Προμηθέα αναδείχθηκε MVP της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League χάρη στην εξαιρετική εμφάνισή του στον αγώνα με την Λάρισα.

Ο Κέντρικ Ρέι οδήγησε τον Προμηθέα στην νίκη με 91-77 επί της Λάρισας για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και παράλληλα αναδείχθηκε MVP της ημέρας.

Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 29 πόντους με 5/8 δίποντα, 4/4 βολές, 5/8 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος, 3 λάθη και 31 βαθμούς στο σύστημα ranking, κατακτώντας το σχετικό βραβείο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που κατέκτησε το σχετικό βραβείο φέτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Και ο νέος Stoiximan MVP έρχεται από την Πάτρα! Μετά τον Νίκο Δίπλαρο του Απόλλωνα Πάτρας Oscar που αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης της πρεμιέρας (μαζί με τους Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού, Ολιβιέ Χάνλαν του Άρη) και της 3ης αγωνιστικής, Stoiximan MVP της 4ης είναι ο Κέντρικ Ρέι του Προμηθέα!

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ, που την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Λάρισας συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ranking (29 πόντοι με 4/4 βολές, 5/8 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, μια ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο και 3 λάθη σε 23’ και 22’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ