STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Ο Νίκος Δίπλαρος MVP της 3ης αγωνιστικής, δεύτερο φετινό βραβείο

Ο Νίκος Δίπλαρος με την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας
Ο Νίκος Δίπλαρος με την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας EUROKINISSI

Ο Νίκος Δίπλαρος αναδείχθηκε MVP της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League χάρη στην τρομερή εμφάνισή του στην νίκη του Απόλλωνα Πάτρας επί της ΑΕΚ. Δεύτερη φορά που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο.

Ο Νίκος Δίπλαρος ήταν ο ηγέτης του Απόλλωνα Πάτρας στην νίκη με 84-68 επί της ΑΕΚ και η σπουδαία εμφάνισή του είχε ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί MVP της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ταλαντούχος γκαρντ - ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο SPORT24 μετά την νίκη επί της ΑΕΚ - κατέκτησε το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη φορά, αφού είχε αναδειχθεί MVP και της 1ης αγωνιστικής, μοιραζόμενος ωστόσο τότε το βραβείο με τους Ολιβιέ Χάνλαν (Άρης) και Σάσα Βεζένκοβ. Τώρα όμως χρειάστηκε να το μοιραστεί με κάποιον σε ένα παιχνίδι που πραγματοποίησε ονειρεμένη εμφάνιση και σημείωσε και ένα τρελό λέι-απ αλά... Μάικλ Τζόρνταν με πλάτη στο καλάθι.

Στον αγώνα με την "Ένωση" ο Δίπλαρος είχε 22 πόντους με 3/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 7/8 βολές, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 λάθη και 6 κερδισμένα φάουλ σε 31 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς στο σύστημα ranking.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ