ΛΑΥΡΙΟ

Στο ΣΕΦ οι αγώνες του Λαυρίου στο Basketball Champions League

Ο Χρήστος Σερέλης δίνει οδηγίες στους παίκτες του Λαυρίου
Ο Χρήστος Σερέλης δίνει οδηγίες στους παίκτες του Λαυρίου EUROKINISSI

Η διοίκηση του ΣΕΦ αποδέχθηκε το αίτημα του Λαυρίου και έτσι η ομάδα της Λαυρεωτικής θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες της για το Basketball Champions League για την σεζόν 2021/22 στο φαληρικό στάδιο.

Το ΣΕΦ είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του Λαυρίου στο Basketball Champions League της σεζόν 2021/22 όπως έκανε γνωστό ο Πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ψαρράκης μέσω social media.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δημοσίευσε το σχετικό παραχωρητήριο το οποίο έλαβε από την διοίκηση του Σταδίου, η οποία αποδέχθηκε το αίτημα του Λαυρίου να έχει ως εδρα το φαληρικό στάδιο στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις την σεζόν 2021/22.

Η επιστολή της διοίκησης του ΣΕΦ με την οποία παραχωρεί το στάδιο στο Λαύριο για τους αγώνες του στο BCL
Η επιστολή της διοίκησης του ΣΕΦ με την οποία παραχωρεί το στάδιο στο Λαύριο για τους αγώνες του στο BCL ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΡΡΑΚΗΣ OFFICIAL FACEBOOK ACCOUNT

Έπειτα από μία σεζόν γεμάτη υπερβάσεις που βρήκε το Λαύριο να κατακτά την 2η θέση, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από δύο χρόνια και συγκεκριμένα την σεζόν 2018/19 όταν είχε αγωνιστεί στο FIBA Europe Cupa, γνωρίζοντας τότε τον αποκλεισμό στον πρώτο προκριματικό γύρο από την Ντνίπρο.

Λίγο αργότερα το Λαύριο εξέδωσε ανακοίνωση στο Facebook, γράφοντας:

"«Στην Ευρώπη ΞΑΝΑ!»

Φίλοι του Λαυρίου Megabolt,

Μια ονειρεμένη σεζόν ολοκληρώθηκε με την ομάδα της πόλης μας να αποκτά το δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του FIBA Basketball Champions League (BCL) για πρώτη φορά στην ιστορία της (2η φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση)!

Η έδρα μας, το «σπίτι» μας, με τις υπάρχουσες συνθήκες και προδιαγραφές δεν είναι τελικώς σε θέση να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες Μπάσκετ, αφού δεν μπορούν να καλυφθούν οι απαιτούμενες αυστηρές προδιαγραφές του FIBA Basketball Champions League (BCL) που θα συμμετέχει η ομάδα μας όσες εργασίες αναβάθμισης κι αν γίνουν.

Οι προσπάθειες του Δημάρχου Δημήτρη Λουκά και της δημοτικής αρχής, του Δ/ντή του κλειστού γυμναστηρίου Λαυρίου κ.Κωνσταντίνου Πανταζή και της διοίκησης του ΝΠΔΔ «Θορικός» ήταν επίμονες και συνεχείς για να δοθεί λύση στο γηπεδικό ζήτημα και τους ευχαριστούμε θερμά για τη διάθεση να είναι δίπλα μας -και- στο ευρωπαϊκό «ταξίδι στο όνειρο» της ομάδας μας!

Ως εκ τούτου η έδρα που θα δηλώσει η ομάδα της πόλης μας, το Λαύριο Megabolt, για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) το οποίο διαθέτει τις προδιαγραφές για τη διεξαγωγή διεθνών αγώνων Μπάσκετ. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη διοίκηση του Σ.Ε.Φ. και τον Ολυμπιακό για την αποδοχή του αιτήματος μας για την πραγματοποίηση του ευρωπαϊκού μας «ονείρου».

Φίλοι του Λαυρίου Megabolt,

Η δύναμη μας, ΕΣΕΙΣ! Όλοι μαζί σαν μια γροθιά, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!"

TAGS ΛΑΥΡΙΟ BASKETBALL CH. LEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ