ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Μάικ Μπατίστ

Ο Μάικ Μπατίστ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Μάικ Μπατίστ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού PHOTO CREDITS: PANATHINAIKOS BC/ TWITTER

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ βρέθηκε στην προπόνηση των πρασίνων στο ΟΑΚΑ και συνομίλησε με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Ο Μάικ Μπατίστ γνωρίζει καλά τον Παναθηναϊκό, όπως και ο Παναθηναϊκός τον Μάικ Μπατίστ. Οι δυο πλευρές πορεύτηκαν μαζί από το 2003 μέχρι το 2012 καθώς και τη σεζόν 2013/14 όταν και ολοκλήρωσε την καριέρα του ως παίκτης, έχοντας κατακτήσει συνολικά τρεις φορές τη EuroLeague.

Έτσι ο Μπατίστ δεν θα μπορούσε να βρεθεί στην Αθήνα και να μην περάσει από το ΟΑΚΑ. Ο προπονητής, πλέον και επί μία δεκαετία σταρ του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στην προπόνηση των πρασίνων και συνομίλησε με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, ενώ παρακολούθησε και μέρος της προπόνησης.

"Με κάποιους ανθρώπους οι δεσμοί είναι οικογενειακοί. Ο Μάικ Μπατίστ βρέθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας μας και να μιλήσει με τους αθλητές και το επιτελείο μας. Μάικ θα είσαι πάντα ένας από εμάς!", έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναθηναϊκός στο Twitter.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ