ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Στην πόρτα της εξόδου ο Μάρεϊ

Στην πόρτα της εξόδου ο Μάρεϊ
INTIME SPORTS

Πρόωρο "αντίο" φαίνεται πως θα πει ο Άαρικ Μάρεϊ στον Πανελευσινιακό καθώς -πριν καλά καλά συμπληρωθούν τρεις μήνες από την απόκτησή του- το "διαζύγιο" είναι κοντά. Διαβάστε τον λόγο.

Τις τελευταίες του ημέρες στην Ελλάδα, ως παίκτης του Πανελευσινιακού, φαίνεται πως μετράει ο Άαρικ Μάρεϊ. Ο Αμερικανός σέντερ, που ήρθε με τις καλύτερες συστάσεις το φετινό καλοκαίρι, έχει αποφασίσει να πει "αντίο" στους "σταχυοφόρους" για τα μάτια μιας γυναίκας. Της κοπέλας του.

Το γεγονός πως έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να βρίσκεται κοντά στην κοπέλα του, έχει φέρει σε δύσκολη θέση τη διοίκηση του Πανελευσινιακού. Σε τέτοιο βαθμό που δεν αποκλείεται το "διαζύγιο" να εκδοθεί σύντομα, με την ομάδα του Τζίμη Κουστένη να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του.

Κι όταν λέμε πως αναζητά, δεν εννοούμε πως οι "σταχυοφόροι" χρειάστηκε να ψάξουν πολύ. Κι αυτό γιατί -σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr- ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Καλίστους Εζιούκου. Ένας... παλιός γνωστός της Ελευσίνας, αφού αγωνίστηκε στη "Γούβα" την αγωνιστική περίοδο 2012-13, έχοντας 13.2 πόντους και 7.9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Μετά την ήττα από το Ρέθυμνο, στο στρατόπεδο του Πανελευσινιακού βρίσκονται σε διαδικασία διαβουλεύσεων, με την αλλαγή στη θέση "5" να είναι προ των πυλών...

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ