ΚΥΜΗ

Στην Κύμη ο Ντεβόν Ουάσινγκτον

BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αμερικανό ψηλό που έκανε σπουαία σεζόν στην Βουλγαρία απέκτησε η Κύμη. Διαβάστε ποιος είναι ο Ντεβόν Ουάσινγκτον και τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Μετά τον Ροντ Κάμφορ, η Κύμη έκλεισε έναν ακόμη ξένο εν όψει της σεζόν 2018/19. Οι παράγοντες της ομάδας της Εύβοιας συμφώνησαν με τον Ντεβόν Ουάσινγκτον, έναν ψηλό που τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Βουλγαρία με τη φανέλα της Μπάλκαν.

Ο Ουάσινγκτον έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος, μέλος της πρώτης πεντάδας και αρχηγός στο All-Star Game. Εχει ύψος 2μ.03 και είναι 29 ετών, με την Κύμη να αποτελεί τη μέχρι στιγμής κορυφαία ομάδα της καριέρας του.

Με την Μπάλκαν είχε 14.2 πόντους (58.5% στα δίποντα, 40.2% στα τρίποντα, 70.6% στις βολές), 7 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.7 κλεψίματα ανά 28.7 λεπτά συμμετοχής σε 34 αγώνες του βουλγαρικού πρωταθλήματος. Κορυφαία του εμφάνιση ήταν αυτή απέναντι στην Τσέρνο Μόρε, όταν είχε 28 πόντους με 6/8 δίποντα, 4/6 τρίποντα και 4/4 βολές, 8 ριμπάουντ και 2 κοψίματα σε 29 λεπτά.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ