ΚΥΜΗ

Στην Κύμη ο Κρις Χόρτον

Στην Κύμη ο Κρις Χόρτον
AP PHOTO/MARK HUMPHREY

H Κύμη προχώρησε σε ακόμη μία κίνηση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού σέντερ Κρις Χόρτον.

Ο Κρις Χόρτον μετακομίζει στην Ελλάδα, μιας και η Κύμη τον έντυσε με τα χρώματά της. Ο 24χρονος Αμερικανός σέντερ (2.03μ.)προέρχεται από την Άλμπα Φέρχερβαρ και η νέα σεζόν θα τον βρει να αγωνίζεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας της Εύβοιας και υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Κρις Χόρτον μετά την αποφοίτησή του από το Austin Peay αγωνίστηκε στη G-League (2016-17), ενώ πλέον ανήκει στην οικογένεια της Κύμης.

Η ομάδα της Εύβοιας με την απόκτηση του Κρις Χόρτον πραγματοποίησε την έβδομη κίνησή της στην αγορά, καθώς έχει ήδη ντύσει με τα χρώματά της τους Σταύρο Τουτζιαράκη, Ρόντερικ Κάμφορ, Στέλιο Πουλιανίτη, Ντεβόν Ουάσινγκτον, Ντεμάριους Μπολντς και Πάρη Μαραγκό.

Η ανακοίνωση της Κύμης αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή Chris Horton, ο οποίος την σεζόν 2018/19 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας της Εύβοιας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης είναι 24ων ετών(γεννημένος στις 29 Ιουνίου 1994), έχει ύψος 2,03μ και αγωνίζεται ως σέντερ. Την σεζόν 2017/18 έπαιξε στην ουγγρική Alba Fehervar, όπου είχε 8,8 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 1,8 κοψίματα κατά μέσο όρο. Την αμέσως προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην G League με την φανέλα των Grand Rapids Drive, ενώ το καλοκαίρι του 2016 αποφοίτησε από το κολέγιο Austin Peay, όπου την τελευταία του χρονιά σημείωνε 18,8 πόντους και μάζευε 12 ριμπάουντ κατά μέσο όρο!

Ο Chris Horton λοιπόν είναι από σήμερα παίκτης της Κύμης, συμπληρώνοντας την γραμμή των ψηλών της ομάδας μαζί με τους Σταύρο Τουτζιαράκη και Πάρη Μαραγκό, αλλά και τον Devaughn Washington που θα παίζει κυρίως ως «τεσσάρι». Ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης θα έχει επομένως στα χέρια του μια πολυδιάστατη φροντ λάιν, που θα μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς τρόπους παιχνιδιού.

Chris Horton καλωσόρισες στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!".

AP Photo/Mark Humphrey

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ