ΙΤΑΛΙΑ

Επίσημα στη Βενέτσια ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Στην ιταλική Βενέτσια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την ομάδα της Βενετίας να ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Έλληνα φόργουορντ.

Στη Βενέτσια θα αγωνίζεται για τα επόμενα χρόνια ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την υπογραφή πολυετούς συμβολαίου με τον Έλληνα φόργουορντ. Όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24, μετά από τρεις σεζόν στον Ολυμπιακό, ο Χαραλαμπόπουλος ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του και επιθυμεί να κάνει το restart, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" δεν προχώρησαν στην ενεργοποίηση της οψιόν της ανανέωσης του τρίτου χρόνου του συμβολαίου του.

Πέρυσι ο Αιγαλεώτης άσος είχε 2.5 πόντους με μόλις 16% στο τρίποντο στα παιχνίδια της Euroleague, έχοντας αγωνιστεί μόνο στα 11 από τα 34 παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Η πιο παραγωγική εμφάνισή του (10 πόντοι, 2/3δ, 2/2 τρίποντα) ήταν η τελευταία της χρονιάς, με αντίπαλο την Χίμκι στο ΣΕΦ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Βενέτσια, ο Χαραλαμπόπουλος είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Βενέτσια η οποία ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Ήταν κάτι που ήθελα και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της ομάδας. Ξέρω ότι πρόκειται για έναν πολύ επαγγελματικό σύλλογο και ότι πρωταγωνιστεί στην Ιταλία εδώ και πολλά χρόνια.

Ξέρω καλά τον Μάικ Μπράμος καθώς παίξαμε μαζί στον Παναθηναϊκό όταν ήμουν 15 και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναπαίξω μαζί του. Το πιο σημαντικό πράγμα για την ομάδα είναι να στοχεύει στη νίκη και να το διασκεδάζει και η Βενέτσια αποτελείται από καλούς ανθρώπους και αθλητές και αυτό είναι ό,τι χρειάζεται για να πετύχουμε.

Είναι η πρώτη μου φορά που θα έρθω στη Βενετία και είμαι ενθουσιασμένος. Θα σας δω σύντομα".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ