ΤΟΥΡΚΙΑ

Στην Μπεσίκτας ο, άλλοτε NBAer, Ρόντεϊ Χόλις-Τζέφερσον

Στην Μπεσίκτας ο, άλλοτε NBAer, Ρόντεϊ Χόλις-Τζέφερσον
2021 AP PHOTO/MARK HUMPHREY

Από τους 14 πόντους και τα 7 ριμπάουντ ανά αγώνα με τους Μπρούκλιν Νετς, στη Μπεσίκτας, ο Ρόντεϊ Χόλις-Τζέφερσον θέλει να αναγεννήσει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη.

Από το Πανεπιστήμιο Αριζόνα στο νούμερο 23 του NBA Draft 2015 και τους Μπρούκλιν Νετς και από τους Ράπτορς και τους Μπλέιζερς στη Μπεσίκτας, ο Ρόντεϊ Χόλις-Τζέφερσον αποφάσισε στα 26 του χρόνια να περάσει τον Ατλαντικό για να αναγεννήσει την καριέρα του που βρίσκεται σε κάθετη πτώση.

Ο 26χρονος φόργουορντ, ο οποίος παίζει και στις δύο θέσεις των φόργουορντ, δεν βρήκε φέτος θέση στο ΝΒΑ καθώς την τελευταία διετία έκανε πολλά βήματα προς τα πίσω μετά τη σπουδαία σεζόν 2017/18 στην οποία είχε 13.9 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 28.2 λεπτά σε 68 αγώνες με τους Νετς.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ατζέντης του Χόλις-Τζέφερσον, Άντι βον Γκόνταρντ, στον Τζόναθαν Γκιβόνι του ESPN. Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας θα έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης σε περίπτωση που βρει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ